Breaking News
20 Ιουλίου 2020

Ο ΟΦΗ τελείωσε για φέτος τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις και πλέον όλοι στην ομάδα στρέφονται το σχεδιασμό της νέας σεζόν.


Στόχος από δω και πέρα είναι η βελτίωση του ρόστερ προκειμένου η ομάδα να παρουσιαστεί ακόμα καλύτερη την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Η άδεια των ποδοσφαιριστών έχει ήδη αρχίσει και θα διαρκέσει ως τις 9 Αυγούστου. Ωστόσο την εβδομάδα από 2-9 Αυγούστου θα γίνουν ατομικές προπονήσεις. Τη Δευτέρα 10 Αυγούστου είναι προγραμματισμένη η πρώτη συνάντηση της ομάδας στο ΒΑΚ για την έναρξη της προετοιμασίας, ενώ από τις 11 ως τις 14 Αυγούστου θα γίνονται τόσο προπονήσεις όσο και εργομετρικές – αιματολογικές εξετάσεις.

Όπως είναι λογικό, η προετοιμασία φέτος θα γίνει στο Ηράκλειο, λόγω της κατάσταση που επικρατεί με τον κορονοϊό.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό που έχει κάνει ο ΟΦΗ, θα δοθούν 4 φιλικά προετοιμασίας. Το πρώτο θα γίνει στις 22/8 στις Αρχάνες με τον Γιούχτα. Τα υπόλοιπα τρία φιλικά θα γίνουν από τις 28/8 μέχρι τις 5/9, αλλά ακόμα δεν έχουν οριστικοποιηθεί αντίπαλοι και ημερομηνίες, λόγω του ότι και οι προετοιμασίες των υπολοίπων ελληνικών ομάδων δεν έχουν οριστικοποιηθεί.

Η ομάδα είναι πιθανό να κάνει ένα ταξίδι για να δώσει τα συγκεκριμένα φιλικά είτε στην Αθήνα, είτε κάπου αλλού.

inRead Advertisement by VIDADS since 2011
sportime.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics