Breaking News
21 Μαΐου 2021

Δεν θα ανανεωθεί η συνεργασία της ΠΑΕ ΟΦΗ με τον performance analyst Τάσο Πρίτσα και τον γυμναστή της ομάδας, Κωνσταντίνο Νομικό.

 


Αποχωρήσεις από το προπονητικό τιμ του ΟΦΗ. Ο performance analyst Τάσος Πρίτσας και ο γυμναστής Κωνσταντίνος Νομικός αποτελούν παρελθόν. Δεν θα συνεχιστεί η συνεργασία τους με την ΠΑΕ, η οποία έσπευσε να κάνει γνωστά τα εξής:

«Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει ότι δεν θα ανανεωθεί η συνεργασία με τον performance analyst, κ. Τάσο Πρίτσα και τον γυμναστή της ομάδας κ. Κωνσταντίνο Νομικό. Δύο από τους άμεσους συνεργάτες του εκάστοτε προπονητή, οι οποίοι από το καλοκαίρι του 2019 που ήρθαν στον ΟΦΗ μέχρι και την τελευταία μέρα παρουσίας τους ήταν απόλυτοι επαγγελματίες και βοήθησαν την ομάδα μας να πετύχει τους στόχους της. Τους ευχαριστούμε και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα τους».
Διαβάστε επίσης

Ανακοινώθηκαν οι συνθέσεις των χωρών για το Ολυμπιακό τουρνουά του ομαδικού

 

Παγκόσμιο Κύπελλο: Καλή εμφάνιση στον προκριματικό του σκιφ από τον Ντούσκο

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics