Breaking News
24 Μαΐου 2021

Κώστας Πλιάτσικας

Το SDNA έχει το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ για τις «σειρήνες» που ηχούν στα αυτιά του 31χρονου μεσοεπιθετικού από την κρητική ομάδα και τον άλλοτε τεχνικό του (Νίκο Νιόπλια) στον Παναθηναϊκό.


Μεταγραφικά μανίκια έχουν σηκώσει στον ΟΦΗ. Μετά την συμφωνία με τον Αστέρα Τρίπολης για την μετακόμιση του Τριαντάφυλλου Πασαλίδη στο Ηράκλειο, η κρητική ομάδα βάζει στο μεταγραφικό «σημάδι» - σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA – και τον Σωτήρη Νίνη!

Ο 31χρονος μεσοεπιθετικός ανήκει στο Βόλο και μάλιστα τον περασμένο Μάρτιο ανανέωσε για έναν χρόνο το συμβόλαιό του το οποίο λήγει το καλοκαίρι του ΄22.


Πού ποντάρουν στον ΟΦΗ για την ολοκλήρωση της μεταγραφής;
Ο Νίνης τρέφει απεριόριστη εκτίμηση στο πρόσωπο του Νίκου Νιόπλια.
Ο τεχνικός του ΟΦΗ είναι ένας από τους προπονητές που «στιγματίσει» την ποδοσφαιρική καριέρα του, όπως δήλωσε ο ίδιος σε πρόσφατη συνέντευξη του σημειώνοντας πως με την καθόδήγηση του εν λόγω τεχνικούέκανε τις καλύτερες χρονιές της καριέρας του.

«Τον εκτιμώ και τον σέβομαι απεριόριστα. Είναι ένας άνθρωπος, ο οποίος με έχει στιγματίσει με την νοοτροπία του, με την αγάπη του για το ποδόσφαιρο, για το πως βλέπει τα πράγματα. Κάθεσαι και σκέφτεσαι την διαχείριση που κάνει πρώτα από όλα σαν άνθρωπος και μετά σαν προπονητής.

Αυτός είναι ο Νίκος Νιόπλιας, που μαζί του θεωρώ έχω κάνει τις καλύτερες μου χρονιές. Μπορεί να διαχειριστεί τον άνθρωπο πάνω από όλα και μετά τον ποδοσφαιριστή» δήλώσε επί λέξει ο Νίνης ο οποίος συνεργάστηκε με τον Νιόπλια στον Παναθηναϊκό.

Το δεύτερο σημείο στο οποίο ποντάρουν στον ΟΦΗ για να κατεβάσουν τον Νίνη στο Ηράκλειο, έχει να κάνει με μια χαμηλή ρήτρα (buy out) που υπάρχει στο συμβόλαιο του παίκτη με το Βόλο και αφήνει ανοιχτό…παραθυράκι για την αποχώρησή του από την θεσσαλική ομάδα.

 sdna.gr

 Διαβάστε επίσης

Κυρίαρχος Γιανγκ στο Top-10 [vid]

 

Το τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics