Breaking News
23 Σεπτεμβρίου 2016

Ο Χάρις Ντιλαβέρ τονίζει ότι ο Πλατανιάς μπορεί ακόμα κι Ευρώπη αν συνεχίσουν σε αυτούς τους ρυθμούς, ενώ τόνισε ότι οι Κρητικοί αποτελούν σκαλοπάτι για την καριέρα του.


Η άφιξή μου στην Ελλάδα είναι σίγουρα ένα βήμα στην καριέρα μου. Μου αρέσει το κλίμα και η γενικότερη κατάσταση που επικρατεί στη νέα μου ομάδα, αλλά και ο τρόπος ζωής στην Ελλάδα. Σε αυτό με βοήθησαν πολύ οι συμπαίκτες μου Φιλίπ και Ογκνιέν Γκνιάτιτς», ανέφερε αρχικά ο Ντιλαβέρ για να προσθέσει στη συνέχεια για την πορεία του Πλατανιά:

«Μετράμε δύο νίκες στο πρωτάθλημα σε ισάριθμα ματς. Και στα δύο παιχνίδια ήμουν στον πάγκο, προσπαθώ να ακολουθήσω πιστά τις εντολές του κόουτς γι' αυτό και πιστεύω ότι σιγά σιγά θα αρχίσει να με βάζει. Ο στόχος της ομάδας είναι να βρίσκεται σταθερά στη μέση της βαθμολογίας. Αν συνεχίσουμε όμως έτσι, μέχρι κι Ευρώπη μπορούμε να βγούμε»!

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics