Breaking News
02 Σεπτεμβρίου 2016

Ο Γιάννης Στάθης είναι ο ποδοσφαιριστής που θα καλύψει το κενό του Ουσμάν Κουλιμπαλί στον Πλατανιά. Ο 29χρονος δεξιός μπακ είναι στα Χανιά και την Παρασκευή (2/9) θα υπογράψει διετές συμβόλαιο.



Ο Πλατανιάς πούλησε τον Ουσμάν Κουλιμπαλί στον Παναθηναϊκό και υποχρεώθηκε να ψάξει για τον αντικατάστατη του. Ο "εκλεκτός" βρέθηκε στο πρόσωπο του Γιάννη Στάθη (δεξιά στη φωτ.). Ο 29χρονος δεξιός μπακ βρίσκεται στα Χανιά και την Παρασκευή (2/9) θα υπογράψει διετές συμβόλαιο.

Ο Αθηναίος ακραίος αμυντικός προέρχεται από γεμάτη χρονιά στον Λεβαδειακό, στον οποίο κατέγραψε 27 συμμετοχές. Μάλιστα στις αρχές του καλοκαιριού βρέθηκε κοντά στον Αστέρα Τρίπολης, αλλά η μεταγραφή του όπως είχε αποκαλύψει το Sport24.gr οδηγήθηκε σε "ναυάγιο".

Ο Στάθης (είναι γεννημένος στις 20/5/1987), που μπορεί να παίξει και ως αμυντικός μέσος, έχει αγωνιστεί κατά το παρελθόν σε Παναθηναϊκό, Παναχαϊκή, Απόλλωνα Καλαμαριάς, Ηλυσιακό, ΠΑΣ Γιάννινα, Πανθρακικό και ΟΦΗ. Ο Πλατανιάς είχε κάνει κρούση στον Γιάννη Σκόνδρα του ΠΑΟΚ, αλλά η περίπτωσή του δεν προχώρησε.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics