Breaking News
20 Ιουνίου 2016

Το ρεπορτάζ από το Ηράκλειο επιβεβαιώθηκε με τον Κώστα Παγανιά να αποτελεί και επίσημα παρελθόν από τον Πλατανιά. Ωστόσο οι ερυθρόλευκοι δεν αδράνησαν και προώθησαν στην θέση του προπονητή τερματοφυλάκων τον Κώστα Γκολέμη.


Η Χανιώτικη ΠΑΕ ανακοίνωσε την λύση της συνεργασίας με τον Παγανιά (φωτό κάτω) ο οποίος θα συνεχίσει στον ΟΦΗ, αλλά παράλληλα έκανε γνωστό ότι την θέση του στο προπονητικό επιτελείο αναλαμβάνει ο προπονητής τερματοφυλάκων των τμημάτων υποδομής του Πλατανιά, Κώστας Γκολέμης.

paganias

Η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας με τον προπονητή τερματοφυλάκων Κώστα Παγανιά. Τον ευχαριστεί για την μέχρι τώρα προσφορά του στην ομάδα μας και του εύχεται κάθε επαγγελματική επιτυχία και προσωπική ευτυχία. Τη θέση του στο προπονητικό επιτελείο αναλαμβάνει ο προπονητής τερματοφυλάκων των τμημάτων υποδομής του Πλατανιά, Κώστας Γκολέμης».

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics