Breaking News
07 Ιουλίου 2016

Σιγά-σιγά αρχίζουν να έρχονται στην επιφάνεια οι πρώτες πληροφορίες για το πού "κοιτάζει" ο Πλατανιάς για να καλύψει το κενό του Αγκούλο.

Ενδεχομένως ο παίκτης αυτός λοιπόν να είναι από την αγορά της πρώην ενωμένης Γιουγκοσλαβίας.


Θα είναι Σέρβος, Βόσνιος, Μαυροβούνιος ή οτιδήποτε άλλο; Μένει να φανεί αλλά και να γίνει γνωστό το όνομα. Πάντως, στον Πλατανιά έχουν ξεχωρίσει τρεις περιπτώσεις παικτών, όλοι τους σε καλή ηλικία 26-27 ετών και κατά πάσα πιθανότητα θα είναι ένας από αυτούς.

Εν αναμονή πιο συγκεκριμένων πληροφοριών, με το athlitiko ν’ αναμένεται να δώσει, όταν συλλέξει περισσότερα στοιχεία, πιο πολλές λεπτομέρειες για τον παίκτη που θα αντικαταστήσει τον Ισπανό. Αυτό που πάντως φαντάζει πιθανό, είναι η μεταγραφή να μην αργήσει να ολοκληρωθεί...
athlitiko.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics