Breaking News
08 Σεπτεμβρίου 2016

Παρών στα εγκαίνια του νέου γηπέδου της Ατλέτικο Μαδρίτης θα είναι ο Ντιέγκο Σιμεόνε.

 Ο προπονητής που οδήγησε τους «ροχιμπλάνκος» με μεγάλες στιγμές την τελευταία πενταετία, έσπευσε να διαλύσει όποια υπόνοια υπήρχε περί αποχώρησής: «Τη νέα χρονιά μετακομίζουμε σ΄ένα υπέροχο στάδιο και ελπίζω να είμαι εκεί για να το ζήσω. Οταν ανέλαβα την ομάδα ήμουν αισιόδοξος και παραμένω το ίδιο. Θέλω να δουλέψουμε σκληρά ώστε να ξεπεράσουμε το κακό ξεκίνημα της φετινής σεζόν, αλλά πέραν τούτου είμαι πολύ χαρούμενος» είπε ο Αργεντινός στο περιθώριο της παρουσίασης της αυτοβιογραφίας του με τίτλο «Believe». 


Ανέλαβε τον σύλλογο της Μαδρίτης τον Δεκέμβριο του 2011 και σήμερα είναι ο μακροβιότερος προπονητής της La Liga. Στο διάστημα αυτό πέτυχε το θαύμα της κατάκτησης του τίτλου το 2014 και συμμετείχε σε δύο τελικούς Champions League το 2014 και το 2016. Σε αμφότερους, όμως, έπεσε πάνω στη Ρεάλ Μαδρίτης που στάθηκε πιο τυχερή αφού στον πρώτο ισοφάρισε στις καθυστερήσεις και νίκησε στην παράταση, ενώ στον δεύτερο επικράτησε στα πέναλτι.

Το νέο στάδιο 73.000 θέσεων αναμένεται είναι έτοιμο μέσα στο 2017 και θα αντικαταστήσει το «Βιθέντε Καλντερόν» ως έδρα της Ατλέτικο τη σεζόν 2017/18.

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics