Breaking News
28 Σεπτεμβρίου 2016

Τηλεοπτικός σταθμός έβαλε δύο οπαδούς να περιγράψουν το ντέρμπι της Πράγας ανάμεσα σε Σλάβια και Σπάρτα. Δείτε τι έγινε...

Το O2 TV, τοποθέτησε στις θέσεις των σχολιαστών την περασμένη Κυριακή τον Ντάβιντ Σουχαρίπα, ηθοποιό και φίλαθλο της Σπάρτα, δίπλα στον Πάβελ Νοβότνι, δημοσιογράφο εφημερίδας ταμπλόιντ και φίλο της Σλάβια.

Ο δεύτερος έδειχνε από νωρίς μεγάλη αυτοπεποίθηση για τη νίκη της ομάδας του μέσα στην έδρα της μεγάλης της αντιπάλου, φορώντας φανέλα της Σλάβια και τραγουδώντας τον ύμνο του Τσάμπιονς Λιγκ, τον οποίον θεωρεί ότι θα ακούει του χρόνου στην «Eden Arena». Αντίθετα, ο γηπεδούχος σχολιαστής κρατούσε χαμηλότερους τόνους απολαμβάνοντας την μπύρα του.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η Σλάβια άνοιξε το σκορ με τον Μεσάνοβιτς και ο Νοβότνι σηκώθηκε από την θέση του ουρλιάζοντας «θάνατος στην Σπάρτα», την ώρα που ο ...συνάδελφός του διαμαρτυρόταν για μη καταλογισμό οφσάιντ.

Στο 79', οι φιλοξενούμενοι έκαναν το 0-2 με τον Ζρμχαλ και ο πεπεισμένος για τη νίκη πλέον Νοβότνι δεν κρατήθηκε: «Πάμε! Θάνατος στην Σπάρτα! Αυτό είναι πανωλεθρία. Κόκκινο και λευκό! Σπέρμα στο πρόσωπο της Σπάρτα»!

Η λήξη του αγώνα βρήκε τον φίλο της Σλάβια να έχει απαλλαγεί από την φανέλα του και να το διασκεδάζει, έχοντας στο αυτί του τα χαρακτηριστικά κινέζικα chopsticks, για να τιμήσει την καταγωγή των ιδιοκτητών της ομάδας του!

Την ίδια ώρα δίπλα του, ο σχολιαστής της Σπάρτα δήλωνε απογοητευμένος: «Αν η Σπάρτα συνεχίσει έτσι, τότε είναι πιθανό να πέσει στην δεύτερη κατηγορία. Θα παίζουμε και πάλι με την Βικτόρια, όμως όχι την Πλζεν (σ.σ.: πρωταθλήτρια Τσεχίας), αλλά την Ζίζκοφ»!

Δείτε το χαρακτηριστικό video:

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics