Breaking News
04 Οκτωβρίου 2016

Την Δευτέρα 31 Οκτωβρίου, θα πραγματοποιηθεί η 17η έκδοση του ετήσιου δείπνου που η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ διοργανώνει, προκειμένου να αντλήσει κεφάλαια για την UNICEF. 

 

 Ένα δείπνο, παρουσία των  Μουρίνιο, Ιμπραΐμοβιτς, Ρούνεϊ  και Πογκμπά. Θα γίνει στο Old Trafford και στόχος είναι να σπάσει το ρεκόρ του περασμένου έτους, όπου συγκεντρώθηκαν περισσότερες από 230.000 λίρες για τη UNICEF. Η εκδήλωση επιτρέπει οπαδούς να βρεθούν δίπλα στα ινδάλματά τους, ενώ γίνονται επίσης δημοπρασίες αντικειμένων και δίνονται βραβεία, που υπογράφονται από τους παίκτες. Αυτή την φορά, τα έσοδα θα διατεθούν για το έργο της UNICEF στην Ταϊλάνδη, τη στήριξη εκπαιδευτικών προγραμμάτων για την ανάπτυξη των παιδιών στη χώρα, όπου το 25 τοις εκατό δεν αρχίζουν το σχολείο. 

«Αυτό που τράβηξε την προσοχή μου από τότε που ανέλαβα προπονητής, είναι η αφοσίωση, προσήλωση και το πάθος των οπαδών μας σε ό, τι κάνουμε. Είναι θεμελιώδες το δικαίωμα όλων των παιδιών να έχουν μια καλή εκπαίδευση και με τη βοήθεια και τη γενναιοδωρία των οπαδών μας, μπορούμε να βοηθήσουμε σε αυτή την κατεύθυνση, κάνοντας τη διαφορά για χιλιάδες παιδιά στην Ταϊλάνδη,» είπε ο Πορτογάλος προπονητής της Γιουνάιτεντ, Ζοσέ Μουρίνιο.

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics