Breaking News
04 Οκτωβρίου 2016

Ο αμυντικός της Μάντσεστερ Σίτι Πάμπλο Θαμπαλέτα, που βρίσκεται με την εθνική Αργεντινής, για τα προκριματικά παιχνίδια του Μουντιάλ 2018, αποκάλυψε σε συνέντευξή του στο TYC  Sport κάποια από τα χαρακτηριστικά που έχει ο προπονητής του στην αγγλική ομάδα,  Πεπ Γκουαρντιόλα. 

 Ο Αργεντινός, τόνισε ότι  ο Γκουαρντιόλα θέλει όλοι οι παίκτες να παίρνουν μαζί το πρωινό τους, αλλά και να γευματίζουν αμέσως μετά από κάθε προπόνηση.  
 «Επιπλέον, μας έχει κόψει από το διαδίκτυο και δεν επιτρέπει τα κινητά μέσα στα ντουλάπια μας. Είμαστε αποκομμένοι. Δεν έχουμε WiFi ούτε καν σύνδεση 3G». Ωστόσο, παρά τις ιδιαιτερότητές του, ο Θαμπαλέτα δήλωσε υπερήφανος που συνεργάζεται μαζί του. «Εχω την ευκαιρία να συνεργαστώ με έναν από τα καλύτερους. Στην πραγματικότητα, μαθαίνει κανείς πολλά, κυρίως για τον τρόπο ζωής. Πέρα από τη γνώσεις και τις ιδέες του, το πάθος του για το ποδόσφαιρο,» είπε χαρακτηριστικά.

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics