Breaking News
04 Οκτωβρίου 2016

Εκείνο που είχε αρχίσει να διαφαίνεται στον ορίζοντα μετά τη νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης, πρώτη για τον Ατρόμητο στο φετινό πρωτάθλημα, έγινε πραγματικότητα σήμερα.

Μία ημέρα μετά το βαθμό που απέσπασε η ομάδα των δυτικών προαστίων στην Ξάνθη από την ομώνυμη ομάδα, η διοίκηση ανέθεσε την τεχνική ηγεσία στον Γιώργο Κορακάκη, ο οποίος είχε κληθεί να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως υπηρεσιακός μετά το διαζύγιο με τονΤραϊανό Δέλλα. 

Στην απόφαση αυτή έπαιξε ρόλο τόσο ο... πρότερος βίος του Κορακάκη στις ακαδημίες του συλλόγου και ειδικά στην ομάδα Κ-20, όσο και η αγωνιστική βελτίωση που παρουσίασε ο Ατρόμητος στα δύο παιχνίδια που προαναφέρθηκαν.

Αν ληφθεί υπόψη και το επίσης σημαντικό γεγονός ότι πρόκειται για ένα «παιδί» της περιστεριώτικης ομάδας, τότε η απόφαση της διοίκησης δεν ήταν καθόλου δύσκολη.

 

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics