Breaking News
09 Νοεμβρίου 2016

Ανοιγμα στον κόσμο της ομάδας και τα ΜΜΕ επιχειρεί η ΑΕΛ και ο Σάκης Τσιώλης. Αντιδιαμετρικά αλλάζει το τοπίο, αφού επί ημερών Αγγελου Αναστασιάδη το προπονητικό κέντρο της ομάδας αποτελούσε «άβατο» ενώ οι σχέσεις με τα Media περιλάμβαναν τα απολύτως τυπικά.

Τώρα, μετά την πρόσληψη του Χρήστου Τσούμαρη (με επιτυχημένη θητεία και στην περίοδο Κώστα Πηλαδάκη) στον τομέα της επικοινωνίας, η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοίνωσε ανοικτές προπονήσεις για το κοινό και προγραμματισμένες επαφές των ρεπόρτερ της ομάδας με τον προπονητή. 

«Με τη σύμφωνη γνώμη της τεχικής ηγεσίας, καταρτίζεται από την επόμενη εβδομάδα πρόγραμμα ανοιχτών προπονήσεων της πρώτης ομάδας, τις οποίες οι φίλαθλοι θα μπορούν να παρακολουθούν ελεύθερα, με τον δέοντα σεβασμό στον χώρο και την διαδικασία. Πιο συγκεκριμένα, ανοιχτές θα είναι οι απογευματινές προπονήσεις που θα πραγματοποιούνται Τετάρτη και Πέμπτη, μια εκ των οποίων θα ορίζεται και για την σύντομη επικοινωνία - πριν την έναρξή της - του προπονητή της ομάδας μας, Σάκη Τσιώλη, με τους εκπροσώπους των ΜΜΕ» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, που επίσης ενημερώνει ότι κάποιες ανοικτές προπονήσεις θα πραγματοποιούνται στο AEL FC ARENA.

Το σημερινό πρόγραμμα στις εγκαταστάσεις των Δένδρων περιλάμβανε διπλό με την ομάδα Κ20 όπου αγωνίστηκαν όσοι δεν έπαιξαν την Κυριακή εναντίον του Παναιτωλικού. Οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά, ενώ απουσίαζαν ο Κόντορ (αδειούχος), ο Αβραάμ (εθνική Κύπρου) και ο τραυματίας Ντοντό που ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics