Breaking News
10 Νοεμβρίου 2016

Το σόλο του 17χρονου Ρονάλντο, το "αεροπλανικό" του Καβάνι, το τακουνάκι του Μέσι, το "ψαλίδι" του Κριστιάνο, τα γκολ από τη σέντρα και από το... άουτ.



Το γκολ είναι η πεμπτουσία του ποδοσφαίρου. Δεκτόν. Τι γίνεται όμως όταν σημειώνεται, αλλά δεν... καταγράφεται, είτε γιατί ακυρώνεται είτε γιατί δεν έγινε αντιληπτό; Οι "αδικίες" του ποδοσφαίρου είναι πολλές και το Sport24.gr αποφάσισε να κάνει μία συλλογή με τα καλύτερα τέρματα τα οποία δεν έστειλαν ποτέ την αντίπαλη ομάδα στη σέντρα.

Δεκαεπτά από τα καλύτερα τέρμα που δεν μέτρησαν, ορισμένα εξ αυτών σωστά, άλλα χωρίς κάποια αιτία. Στα παρακάτω βίντεο θα δείτε τον ανήλικο ακόμα Ρονάλντο να διασύρει μία αντίπαλη άμυνα προτού πάει στο Μουντιάλ του 1994, θα δείτε βίντεο από "μαγείες" των Κριστιάνο Ρονάλντο και Λιονέλ Μέσι, θα δείτε γκολάρες από πιο άσημους ποδοσφαιριστές.

Σημαντική σημείωση: Προφανώς και έχουν μείνει πολλά τέτοια γκολ εκτός λίστας είτε γιατί δεν βρήκαμε οπτικό υλικό (ειδικά για τέρματα από παλαιότερα χρόνια) είτε γιατί η φάση είχε σταματήσει πριν από την επίτευξη του γκολ και δεν νοείται τέρμα είτε γιατί δεν μας εντυπωσίασαν είτε για να τα συμπληρώσετε εσείς!

Κλάους Φίσερ (Δυτική Γερμανία) - Σοβιετική Ένωση (1978)

 

Η Δυτική Γερμανία υποδέχθηκε τη Σοβιετική Ένωση σε ένα ασυνήθιστο φιλικό παιχνίδι μεταξύ δύο τεράστιων πολιτικών αντιπάλων. Η γερμανική ομάδα επικράτησε με 1-0 χάρη σε γκολ του Ρολφ Ρούσμαν, ωστόσο την παράσταση έκλεψε μία άλλη φάση. Ο Ράινερ Μπόνχοφ έκανε μία υπέροχη προσπάθεια από δεξιά και έβγαλε σέντρα με το εξωτερικό του δεξιού ποδιού του και ο Κλάους Φίσερ με ανάποδο "ψαλίδι" έστειλε την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα, αλλά ο διαιτητής ακύρωσε το γκολ για επιθετικό φάουλ του μεγάλου Γερμανού σκόρερ.



Καρλ Χάιντς Ρούμενινγκε (Ίντερ) - Ρέιντζερς (1984)

Δείτε τα στο http://www.sport24.gr/Files/ta-kalutera-gkol-poy-den-metrhsan.4308500.html

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics