Breaking News
12 Νοεμβρίου 2016

Η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου των  Νέων προκρίθηκε στην επόμενη φάση (elite round) του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος καθώς μετά τη διοργανώτρια Ουαλία νίκησε και το Λουξεμβούργο, με 5-0, φτάνοντας στη δεύτερη νίκη σε ισάριθμους αγώνες στον 6ο όμιλο. Σκόρερ του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος ήταν οι Λημνιός (2΄, 21΄), Μίνγκος (15΄) και Παυλίδης (66΄, 73΄).



Ο Βούλγαρος διαιτητής της αναμέτρησης, Ιβάιλο Στογιάνοφ, έδειξε κίτρινη κάρτα στους Ντα Κόστα, Μπράντεμπουργκερ, Σμιτ, Μιλόγεβιτς και Ρέτσο, ενώ στο 89΄ απέβαλε τον Ντούμπλιν με απευθείας κόκκινη. 

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά για τη σημερινή τους προσπάθεια και τη σοβαρότητα που έδειξαν στον αγωνιστικό χώρο. Σε μία προκριματική φάση Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος κανένας αγώνας δεν είναι εύκολος. Ήρθαμε στην Ουαλία με μοναδικό στόχο να περάσουμε στην επόμενη φάση και χαίρομαι που αυτή τη στιγμή είμαστε εντός στόχου», σχολίασε ο τεχνικός της ομάδας, Γιάννης Γκούμας.

Η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει την Αγγλία την Τρίτη 15 Νοεμβρίου και ώρα 19:00, στην αναμέτρηση που θα κρίνει την πρώτη θέση.

ΕΛΛΑΔΑ: Σιαμπάνης (46΄ Καπετάνος), Κατράνης, Ρέτσος, Λάμπρου, Λημνιός, Μίγγος, Σταθόπουλος (34΄ Μιλόγεβιτς), Παυλίδης, Βρουσάι (72΄ Οικονομίδης), Νικολάου, Πανάγου.

ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ: Ζιάνγκ, Μπράντεμπουργκερ, Χέινζ, Σίμον, Κάρλσον, Ντούμπλιν, Σμιτ, Οστρόβσκι (74΄ Ντουριάτι), Κλάιν (57΄ Μπους), Τινέλι (64΄ Μπέλιτς), Ντα Κόστα.


Η Βαθμολογία
1. Ελλάδα 6 (7-0)
2. Αγγλία 3 (2-0)*
3. Ουαλία 0 (0-2)*
4. Λουξεμβούργο 0 (0-7)
* Αγγλία και Ουαλία έχουν ένα ματς λιγότερο.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics