Breaking News
14 Δεκεμβρίου 2016

Το δεύτερο πιάτο της 3ης αγωνιστικής της β' φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας στο ποδόσφαιρο... σερβίρεται σήμερα με επτά αναμετρήσεις.

Από τους «μεγάλους» αγωνίζονται η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ και χρειάζονται και τυπικά έναν βαθμό για να εξασφαλίσουν μαθηματικά την πρόκρισή τους στην επόμενη φάση του θεσμού. Αναλυτικά το πρόγραμμα έχει ως εξής: Στις 15:00 θα παίξουν Πανθρακικός-Ατρόμητος στο δημοτικό στάδιο Κομοτηνής, Καλλιθέα-Παναιτωλικός στο δημοτικό στάδιο Καλλιθέας «Γρηγόρης Λαμπράκης» και Χανιά-Πλατανιάς στο δημοτικό γήπεδο Περιβολίων, στις 17:15 Λαμία-ΑΕΚ στο ΔΑΚ Λαμίας και Αναγέννηση Καρδίτσας-Κέρκυρα στο δημοτικό στάδιο Καρδίτσας και στις 19:30 Πανελευσινιακός-ΠΑΟΚ στο δημοτικό στάδιο Ελευσίνας και Τρίκαλα-ΑΕΛ στο δημοτικό στάδιο Τρικάλων.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics