Breaking News
14 Δεκεμβρίου 2016

 

Ο Πλατανιάς ουσιαστικά «κλείδωσε» την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, μετά τη νίκη με 2-1 επί των Χανίων στο κρητικό ντέρμπι του 2ου ομίλου.


Η ομάδα του Γιώργου Παράσχου έφτασε στην επιτυχία με ανατροπή και, πλέον, περιμένει το αποτέλεσμα του αυριανού αγώνα ανάμεσα στη Σπάρτη και τον Ολυμπιακό.
Ο Πλατανιάς θα προκριθεί στους «16» αν οι Λάκωνες ηττηθούν ή αναδειχθούν ισόπαλοι των «ερυθρόλευκων». Σε περίπτωση νίκης της Σπάρτης, όμως, θα προκύψει τριπλή ισοβαθμία, οπότε θα μετρήσει η διαφορά των γκολ στα μεταξύ τους παιχνίδια.

Η ιστορία της αναμέτρησης γράφτηκε στο πρώτο ημίχρονο. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 4ο λεπτό με αυτογκόλ του Ντιλαβέρ, για να «απαντήσουν» οι φιλοξενούμενοι στο 24΄ με τον Γιακουμάκη και στο 27΄ με τον Ντίνα.

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics