Breaking News
06 Φεβρουαρίου 2017

Ο Γιώργος Σαμαράς μετά από την ...ποδοσφαιρική περιπέτεια που έζησε στις ΗΠΑ, αποφάσισε να επιστρέψει στην Ευρώπη. Από το 2016, ο έμπειρος επιθετικός ανήκε στην Ράγιο που εδρεύει στην Οκλαχόμα και μάλιστα σε 24 αγώνες σημείωσε δύο γκολ.

Ωστόσο, επέλεξε να ξανακάνει το υπερατλαντικό ταξίδι, με προορισμό -αυτήν την φορά- την Ισπανία και την Σαραγόσα, που συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Β` κατηγορίας.Ο ισπανικός σύλλογος ανακοίνωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του την απόκτηση του 32χρονου άσου μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, χωρίς να γίνουν γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες της συμφωνίας.

Στην «γεμάτη» καριέρα του, ο Σαμαράς έχει αγωνισθεί σε Χέρενφεν, Μάντσεστερ Σίτι, Σέλτικ, Γουέστ Μπρομ, Αλ Χιλάλ, ενώ μετρά 81 συμμετοχές κι εννέα τέρματα με την εθνική Ελλάδας.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics