Breaking News
06 Φεβρουαρίου 2017

Τι «εξιτάρει» τον Εντέν Αζάρ κατά τη διάρκεια ενός αγώνα; Οι... κλωτσιές!

Ο Βέλγος σούπερ σταρ που οδηγεί εκ του ασφαλούς την Τσέλσι στην κατάκτηση του τίτλου, παραχώρησε συνέντευξη στον Guardian όπου αποκάλυψε ότι: «Οταν τρώω πολλές κλωτσιές, νιώθω καλύτερα το παιχνίδι. Οταν δεν με αγγίζουν, κάτι δεν πάει καλά! Δεν λέω ότι μου αρέσει να με χτυπούν, όμως είναι ωραίο συναίσθημα, ένα κίνητρο. Γενικά θέλω να είμαι τέτοιος παίκτης: να κάνω πάντα κάτι όταν παίρνω τη μπάλα».
Με 10 γκολ και έξι ασίστ, ο Αζάρ βρήκε ξανά τα ηγετικά χαρακτηριστικά που είχε απωλέσει προσωρινά στην περσινή «μαύρη» σεζόν για την ομάδα το Λονδίνου. Η παρουσία του νέου προπονητή, Αντόνιο Κόντε, είναι αναμφισβήτητα καταλυτική: «Ο προπονητής μού ζητάει πολλά, πάρα πολλά. Οταν δεν έχουμε τη μπάλα, ζητάει να αμυνομαι και να κλείνω προς τα μέσα. Οταν παίρνουμε τη μπάλα να οδηγώ την αντεπίθεση και να απελευθερώνομαι, να προσπαθώ να κάνω κάποια μαγικά!»

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics