Breaking News
10 Φεβρουαρίου 2017

Στο Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων δεν εκδικάστηκε ούτε σήμερα(10/2) η υπόθεση του Σοφοκλή Πιλάβιου με τη δίκη να αναβάλλεται και να ορίζεται για τις 3 Μαΐου.

Στον πρώην πρόεδρο της ΕΠΟ είχε ασκηθεί δίωξη για ψευδορκία στη δίκη του «μικρού Koriopolis», αφού σύμφωνα με το κατηγορητήριο, κατά την απολογία του στο δικαστήριο, δεν είχε αναφέρει την ύπαρξη του υπεύθυνου ακεραιότητας στην ΕΠΟ και τις ποινές που είχαν επιβληθεί από την Επιτροπή Εφέσεων, επί των ημερών του, σε κάποιους από τους αγώνες που ερευνούσε το δικαστήριο και σε κάποια από τα κατηγορούμενα πρόσωπα.

Ο Σοφοκλής Πιλάβιος υποστηρίζει ότι όλα ήταν γνωστά και επισημαίνει πως για τον υπεύθυνο ακεραιότητας τοποθετήθηκε σε μεταγενέστερο χρόνο από αυτόν που έγιναν οι επίδικοι αγώνες και συνεπώς δεν είχε γνώση των εκθέσεων της UEFA.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics