Breaking News
09 Φεβρουαρίου 2017

Οι παίκτες που βρίσκονται στο τέλος του συμβολαίου που έχουν συνάψει με μία ομάδα και μπροστά τους αντιμετωπίζουν το... φάσμα της ανεργίας, έχουν μια σειρά από διαφορετικούς τρόπους δράσης στη διάθεσή τους.

Η πιο συνηθισμένη είναι να προσλάβουν έναν προσωπικό γυμναστή, για να διατηρούνται σε καλή φυσική κατάσταση και να είναι έτοιμοι στην περίπτωση που κληθούν από κάποιο σύλλογο για να υπογράψουν.

Ή, οι εκτός συμβολαίου ποδοσφαιριστές μπορούν να επιλέξουν να ακολουθήσουν περίφημο παράδειγμα του Μάικλ Όουεν και να εκδώσουν ένα γυαλιστερό ντοσιέ 32 σελίδων όπου έχουν αποτυπώσει την καριέρα τους, στην προσπάθειά τους να περιορίσουν τον χρόνο τους μακριά από το αγωνιστικό κομμάτι.
Ή, κάτι διαφορετικό, όπως αυτό που έκανε ο πρώην παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης και της Έβερτον, Ρόιστον Ντρέντε, με το να κυκλοφορήσει ένα νέο τραγούδι ραπ που ονομάζεται «Παράνοια» κάτω από το παρατσούκλι «Roya2Faces».

Ο 29χρονος Ολλανδός ευτύχησε να «εξαργυρώσει» τις καλές τους εμφανίσεις στην Φέγενορντ με τη μεγάλη μεταγραφή στη Ρεάλ Μαδρίτης έναντι 14 εκ. ευρώ με τον ξακουστό συμπατριώτη του, Γουέσλι Σνάιντερ. Δεν κατάφερε να καθιερωθεί στους «μερένγκες» και δόθηκε δανεικός στις Χέρκουλες και Έβερτον, πριν συνεχίσει τις... απογοητευτικές του θητείες στις Σπάρτακ Βλαντικαφκάζ, Ρέντινγκ, Σέφιλντ Γουένσντεϊ και την τουρκική, Καϊσερί Ερσίγεσπορ.

Τελευταία ο Ντρέντε υπέγραψε συμβόλαιο στην Μπανίγιας (ομάδα του Αμπου Ντάμπι), ωστόσο, βρίσκεται εκτός ομάδας από τότε που ο προπονητής, Χοσέ Μανουέλ Γκόμες, αποφάσισε ότι δεν τον χρειάζεται. 

Όχι ότι το γεγονός αυτό τον ενόχλησε ιδιαίτερα. Μετά από εξάμηνη αναζήτηση για να βρει ομάδα, ο Ολλανδός (μία φορά διεθνής) άσος αποφάσισε να αλλάξει... ρότα και να συνεργαστεί με τον DJ ΓιάντροΜπιτς. Αποτέλεσμα αυτής της «ένωσης» ήταν να κυκλοφορήσει το πρώτο του ραπ τραγούδι. Το «ζευγάρι» πειραματιζόταν για μία εβδομάδα με το τραγούδι στο Instagram, με τον Τρέντε να παίρνει την απόφαση και να το κυκλοφορεί ευρέως την Τετάρτη. «Κάντε εγγραφή στο προσωπικό μου κανάλι στο You Tube» έγραψε στο Instagram ο Ντρέντε και πρόσθεσε: «Κάντε like ή, share και καλέστε όλους τους φίλους σας διότι εξακολουθούν να υπάρχουν πολύ ωραία πράγματα. Μείνετε συντονισμένοι!»

Σε λιγότερο από 24 ώρες το τραγούδι είχε πάνω από 50.000 χτυπήματα κι ένα άκρως εντυπωσιακό ποσοστό έγκρισης στο YouTube που άγγιξε το 63%. «Ο παραγωγός σου είναι άθλιος, προσέλαβε κάποιον που να μπορεί να κάνει αξιοπρεπή beats» συνιστά ένας ακροατής του καναλιού, «Ντρέντε, αλήθεια είσαι εσύ» αναρωτήθηκε κάποιος άλλος. 

Παρά τις αμφιλεγόμενες αντιδράσεις για το «Παράνοια», δεν είναι η πρώτη φορά που ο Ντρέντε ασχολήθηκε με τη μουσική βιομηχανία. Στη διάρκεια της θητείας του στην Έβερτον συνεργάστηκε με το συμπατριώτη του, πρώην άσο της Λίβερπουλ, Ράιαν Μπάμπελ, ο οποίος έχει μεγάλο πάθος για τη μουσική ραπ. Το «ζευγάρι» προσκλήθηκε στο ολλανδικό ραδιοφωνικό σόου «Zomersessie», όπου παρουσίασαν ένα άκως αμφιλεγόμενο τραγούδι με την ονομασία «Ολοκαίνουργιο».

ΑΠΕ

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics