Breaking News
04 Απριλίου 2017

Θέατρο του παραλογισμού στην Πορτογαλία, όπου η Σπόρτινγκ Λισαβώνας έκανε επίσημη καταγγελία κατά του Ανδρέα Σάμαρη τον οποίο κατηγορεί για επίθεση σε παίκτη της Πόρτο στο πρόσφατο ντέρμπι της Μπενφίκα απέναντι τους «δράκους»

Τη βαριά τιμωρία του Ανδρέα Σάμαρη ζητά η Σπόρτινγκ Λισαβώνας (!), έπειτα από καταγγελία που έκανε για επίθεση του Έλληνα μέσου προς τον Άλεξ Τέλες λίγο πριν το τέλος του ντέρμπι της Μπενφίκα με την Πόρτο! Αν αποδειχθεί ένοχος για όσα του καταλογίζονται, ο Έλληνας μέσος κινδυνεύει με καμπάνα από μία έως 10 αγωνιστικές και χρηματικό πρόστιμο από 510 έως 5.100 ευρώ.

Το εκπληκτικό της υπόθεσης είναι πως η Σπόρτινγκ Λισαβώνας ζήτησε την τιμωρία τόσο του Ζονάς (για επίθεση στον τεχνικό της Πόρτο, Νούνο Εσπίριτο Σάντο), όσο και του τεχνικού της Μπενφίκα Ρούι Βιτόρια, τον οποίο κατηγορούν για εμπρηστικές δηλώσεις.

Οι καταγγελίες θα εξεταστούν από την πειθαρχική επιτροπή της πορτογαλικής λίγκας, όμως οι καταγγελίες από πλευράς Σπόρτινγκ (και όχι της άμεσα εμπλεκόμενης στην αναμέτρηση, Πόρτο) είναι δεδομένο ότι θα ρίξουν κι άλλο νερό στον μύλο της αντιπαλότητας με την συμπολίτισσα Μπενφίκα, με την οποία έχουν τις χείριστες δυνατές σχέσεις.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics