Breaking News
04 Απριλίου 2017

Ο Νίκος Τζώρτζογλου μίλησε για τις εκλογές της ΕΠΟ, τον Ιβάν Σαββίδη και τις διαθέσεις του Γραμμένου στο Metropolis 95.5

Την δυσπιστία του για τη σιγουριά και την ηρεμία που επικρατεί στο θέμα των εκλογών της ΕΠΟ εξέφρασε ο Νίκος Τζώρτζογλου μιλώντας στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο».

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου υποστήριξε ότι η Επιτροπή Εξυγίανσης δεν έχει καταφέρει ούτε να αλλάξει το νόμο ούτε να κάνει τις αλλαγές στο καταστατικό. 

Επιπλέον, τόνισε ότι φαίνεται πως ο Ιβάν Σαββίδης είναι μόνος του σε όλη αυτήν την προσπάθεια καθώς τα δεδομένα επιβεβαιώνουν τα όσα είπε μετά το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό. 

Τέλος, υποστήριξε ότι θα πρέπει άνθρωποι με όραμα, ήθος, αγάπη για αυτό που κάνουν και με μεράκι να αναλάβουν για να βελτιωθεί το ποδόσφαιρο. 

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για τις εκλογές της ΕΠΟ: «Δεν βλέπω αντίδραση. Έχουν πειστεί από τον κ. Κουτσοκούμνη που εποπτεύει ότι οι εκλογές θα είναι στις 31 Μαΐου. Ήμουν δύσπιστος από την αρχή και με τους συναδέλφους που μιλάω υπάρχει δυσπιστία. Εγώ δεν ανήκω σε κανένα σύστημα και σε καμία παράταξη και με τους λίγους που μιλάω υπάρχει μια ανησυχία γιατί είμαστε στον Απρίλιο και τον άλλο μήνα θα πρέπει να τελειώνει η θητεία. Ο βασικός λόγος που έγινε η Επιτροπή Εξυγίανσης ήταν μετά την προσφυγή του Βίκτωρα Μητρόπουλου στο Διαιτητικό Δικαστήριο θα έπρεπε να αλλάξουμε το νόμο. Αυτό με κάνει να ανησυχώ. Το καταστατικό το οποίο θα πρέπει να αλλάξει δεν το έβγαλε ο Γκιρτζίκης ούτε ο Πιλάβιος ήρθε από τη FIFΑ και εμείς εναρμονιστήκαμε. Εάν πρέπει να αλλάξουν κάποια πράγματα θα έπρεπε να είχαν αλλάξει. Επίσης μετά από τόσους μήνες το κομμάτι που αναφέρεται στην τροπολογία που δεν έχει γίνει».

Για το εάν υπάρχει κάποιο κοινό μέτωπο: «Μάλλον φαίνεται να επιβεβαιώνονται οι δηλώσεις του Ιβάν Σαββίδης μετά το ντέρμπι ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό που βγήκε και είπε ότι προχωράμε μόνοι μας. Τα τελευταία δημοσιεύματα έρχονται να επιβεβαιώσουν τη δήλωση αυτή εννοώντας ότι δεν υπάρχει συμμαχία. Πιστεύω και ελπίζω ότι στο τέλος θα πρητανεύσει η λογική της συναίνεσης διαφορετικά δεν θα έχουμε ένα καλύτερο ποδόσφαιρο. Καλοί υπάρχουν σε όλες τις πλευρές όπως και κακοί. Την τελευταία στιγμή εύχομαι να το αντιληφθούν και να οδηγηθούμε σε διοίκηση κοινής αποδοχής με ανθρώπους χωρίς άσχημο παρελθόν αλλά ανθρώπους που έχουν αγάπη για αυτό που κάνουν και όραμα».

Για το Γραμμένο και τη διάθεση του: «Θεωρώ ότι ο Βαγγέλης ο Γραμμένος έχει τη διάθεση άλλωστε ήταν ο πρώτος που μίλησε για συναινετική συνεργασία. Έχει την ίδια φιλοσοφία και τον ίδιο σκοπό. Μένει να το δούμε στην πράξη».

Για το ποιος κάνει κουμάντο πλέον: «Το σίγουρο είναι ότι το σύστημα το οποίο υπήρχε δεν υπάρχει. Το ποιος κάνει κουμάντο δεν το ξέρω. Πάντως δεν κάνει το σύστημα. Με συναινετικές διαδικασίες και με ανθρώπους που έχουν μεράκι, όραμα, ήθος και μπορούν να πλαισιώσουν τον άνθρωπο αυτό και να δημιουργήσουν μια διοίκηση με αποκλειστικό γνώμονα το καλό του ποδοσφαίρου. Θέλω να το ελπίζω».

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics