Breaking News
25 Απριλίου 2021

Μετά από επική ανατροπή η ΑΕΚ ήρθε ισόπαλη 31-31 με την Γκορένιε Βελένιε στη Σλοβενία, στον αγώνα ρεβάνς της ημιτελικής φάσης του European Cup στο χάντμπολ και προκρίθηκε στον διπλό τελικό, καθώς στο πρώτο παιχνίδι είχε νικήσει με 31-29.

 

Η Ένωση βρέθηκε να χάνει με 21-13, αλλά οι παίκτες του Δημήτρη Δημητρούλια στάθηκαν στο ύψος τους και πλέον θα διεκδικήσουν το τρόπαιο της διοργάνωσης απέναντι στη νικήτρια του ζευγαριού Ανόρθωση - Ίσταντς.

Οι τελικοί είναι προγραμματισμένοι για τις 15 και 22 Μαΐου. Αυτή είναι η δεύτερη φορά που η ανδρική ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ προκρίνεται σε ευρωπαϊκό τελικό. Το 2018 η ΑΕΚ είχε απωλέσει το τρόπαιο από την Ποτάισα Τούρντα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Επικράτησε σε νέο θρίλερ ο Γκιώνης, τα δίνει όλα αύριο για την ολυμπιακή πρόκριση

«Μπαλοθιά» παραμονής ο ΟΦΗ πέρασε από τη Λάρισα 0-1{vid]

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics