Breaking News
29 Αυγούστου 2016

«Βόμβα» στην ΕΠΟ: Το SDNA αποκαλύπτει ότι FIFA-Κουτσοκούμνης παίρνουν την διαιτησία από τα χέρια του Γκιρτζίκη και του «συστήματος» και επιβάλουν διεθνή επιτροπεία στην ΚΕΔ! Αντίδραση και για τους δικαστές!


Στην ΕΠΟ βρίσκεται από το πρωί της Δευτέρας (29/8) ο αντιπρόσωπος της FIFA Κωστάκης Κουτσοκούμνης και οι συνεργάτες του και σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του SDNA η πρώτη βόμβα στα θεμέλια του σάπιου κατεστημένου στην ομοσπονδία, έσκασε!

Συγκεκριμένα, ο Κύπριος παράγοντας φέρεται να ενημέρωσε τον Γιώργο Γκιρτζίκη ότι η ελληνική διαιτησία και η ΚΕΔ θα τεθούν υπό διεθνή επιτροπεία!

Ακολούθησε το SDNA στο Facebook και ενημερώσου πρώτα από όλους!

Στην ΚΕΔ θα συμμετέχουν μόνο διεθνείς πρώην διαιτητές, ενώ τελειώνει ο εκλεκτός της ΕΠΟ, Δημήτρης Γκρούτσης.

Την επιτήρηση της ΚΕΔ θα αναλάβουν και ξένοι και Έλληνες παράγοντες!

Αυτό σημαίνει πως στην FIFA αναγνωρίζουν (πανηγυρικά) τον διεφθαρμένο τρόπο με τον οποίο φτιάχτηκαν οι πίνακες διαιτητών και τις αλχημείες για να δημιουργηθεί μια ΚΕΔ με εκλεκτούς του «συστήματος».

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης δεν δέχεται ούτε συζήτηση και για το θέμα της σύνθεσης της Επιτροπής Δεοντολογίας και τάσσεται στο πλευρό του Σταύρου Κοντονή στο θέμα των δικαστών που θα την απαρτίζουν. Με λίγα λόγια αναγνωρίζει πως η αλλαγή στη σύνθεση της Επιτροπής έγινε για να εξυπηρετηθούν συγκεκριμένοι σκοποί και ζητά την επιστροφή στο προηγούμενο καθεστώς.

Οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές και ό,τι συμβαίνει στην διάρκεια της παραμονής της FIFA στην Αθήνα, θα ενημερώνεστε αποκλειστικά και έγκυρα από το SDNA.

sdna.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics