Breaking News
01 Απριλίου 2017

Εγκαταλείπει την πολιτική δεκαετιών που προέβλεπε την κατανομή των τουριστών από διαφορετικές εθνικοτητες σε συγκεκριμένα μόνο ξενοδοχεία σε δημοφιλείς προορισμούς όπως η Μαγιόρκα η Thomas Cook, μετά από έρευνα που έδειξε ότι οι πελάτες της θα προτιμούσαν να κάνουν διακοπές δίπλα σε πιο διαφοροποιημένο κοινό ταξιδιωτών.

Είναι μύθος ότι οι Γερμανοί επιθυμούν να κάνουν διακοπές δίπλα σε Γερμανούς και οι Βρετανοί δίπλα σε Βρετανούς, δήλωνε από το Λονδίνο ο διευθύνων σύμβουλος του οργανισμού, Peter Fankhauser, λίγες ώρες πριν ενεργοποιηθούν οι διαδικασίες για το Brexit.Επικαλούμενος την έρευνα, η οποία διεξήχθη σε δείγμα 18.000 πελατών της Thomas Cook στις χώρες όπου δραστηριοποιείται (Βρετανία, Γερμανία, Σκανδιναβία και Βέλγιο), τόνισε ότι καταρρίφθηκε ένας μύθος ετών και ότι οι περισσότεροι τουρίστες (90%) είναι πρόθυμοι να ταξιδεύουν δίπλα σε επισκέπτες διαφορετικών εθνικοτήτων.

Η εταιρία στο εξής θα διασφαλίζει ότι καμία εθνικότητα τουριστών δεν θα συγκεντρώνεται σε πολύ μεγάλο ποσοστό στα ξενοδοχεία, με μπαλαντέρ τους Σκανδιναβούς οι οποίοι θεωρούνται ιδιαίτερα φιλικοί.

Η κίνηση αυτή σημαίνει επίσης ότι οι Γερμανοί έχουν πάψει να αγωνίζονται για μια θέση στον ήλιο τα πρωινά των διακοπών τους, τοποθετώντας πετσέτες παραλίας στις ξαπλώστρες προκειμένου να μην τις προλάβουν άλλοι καθώς και ότι οι Βρετανοί δεν θεωρούνται πια τόσο μπυρομανείς. Η απόφαση αυτή θα διευκολύνει την Thomas Cook να μεγιστοποιήσει τα επίπεδα πληρότητας ειδικά εν όψει της εξάντλησης των δωματίων στους δημοφιλείς προορισμούς. Έτσι, η εταιρία έχει διευρύνει την κατανομή τουριστών που κάνουν κράτηση μέσω των 2 νορβηγικών brand, Sunwing και Sunprime, με σκοπό να προσφέρει προσελκύσει πιο πλούσιους πελάτες από την Ευρώπη στα πακέτα διακοπών.

tornosnews.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics