Breaking News
17 Μαρτίου 2021

Παραμένει σε πολύ κρίσιμη κατάσταση

 

Δραματικές ώρες για το 2,5 ετών αγοράκι που σύμφωνα με πληροφορίες στη διάρκεια της μεταφοράς του από το Κέντρο Υγείας του Χάρακα στο Νοσοκομείο του Ηρακλείου, ανέπτυξε σφυγμό και διασωληνώθηκε.

Απίστευτη εξέλιξη για το αγοράκι που μόλις 2,5 ετών - κάτω από άγνωστες συνθήκες - βρέθηκε χωρίς αισθήσεις μέσα σε ένα βαρέλι με ασβεστόνερο το απόγευμα της Τετάρτης, σύμφωνα με πληροφορίες ανέπτυξε σφυγμό κατά τη διάρκεια της μεταφοράς του από το Κέντρο Υγείας Χάρακα σε Νοσοκομείο του Ηρακλείου και διασωληνώθηκε.

Ειδικότερα και σύμφωνα με πληροφορίες στο ύψος του Καταλαγαρίου, το 2,5 ετών αγοράκι εμφάνισε σφυγμό με αποτέλεσμα να κινητοποιηθεί το κινητό πλήρωμα του ΕΚΑΒ και να διασωληνώσει το αγοράκι, που άμεσα μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου.

Μάλιστα το επιβεβαίωσε και η Διοικήτρια της 7ης ΥΠΕ Κρήτης κ. Ελ. Μπορπουδάκη, μιλώντας σε έκτακτο δελτίο από την ΚΡΗΤΗ TV.

Σημειώνεται ότι το τραγικό περιστατικό έλαβε χώρα στο χωριό Λιγόρτυνος του Δήμου Αρχανών Αστερουσίων στο Ηράκλειο.

Ειδικότερα, το αγοράκι εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του μέσα σε ένα κομμένο βαρέλι με νερό περίπου στις 4 το απόγευμα της Τετάρτης σε πυλωτή κοντά στο σπίτι της οικογένειάς του.

Αμέσως η οικογένειά του το μετέφερε στο Κέντρο Υγείας Χάρακα, όπου αρχικά διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Σημειώνεται ότι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. μέχρι και αργά το απόγευμα της Τετάρτης εξακολουθούσαν να διερευνούν την ευρύτερη περιοχή όπου έλαβε χώρα το τραγικό συμβάν, ενώ, περί τις 8 νωρίς το βράδυ, στην περιοχή μετέβη και ιατροδικαστής, προκειμένου να πραγματοποιήσει αυτοψία στο σημείο.

neakriti.gr
Διαβάστε επίσης:

Παλαίμαχος μπασκετμπολίστας έμεινε παράλυτος [vid]

Γιάννης Ταουσιάνης: «Ήττα που πονάει» [vid]

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics