Breaking News
05 Ιουλίου 2021

Σέρφινγκ: Μια ταινία 27 λεπτών του Νταν Σκοτ που αξίζει να δείτε
Αγγελική Βύζικα  

 

Με το «Surfing», ο σκηνοθέτης Νταν Σκοτ υπογράφει 27 λεπτά ανεξάρτητης και 100% γυναικείας ταινίας. Στο καστ: Στέφανι Γκίλμορ, Τάιλερ Ράιτ, Μέισι Κάλαχαν, Νικι φαν Ντίκ και Ντιμίτι Στόιλ. Αποκλεισμένες στην Αυστραλία λόγω της πανδημίας από τον Covid-19, οι πρωταθλήτριες των επαγγελματικών σιρκουί Στέφανι Γκίλμορ, και Τάιλερ Ράιτ, καθώς και οι φίλες τους Μέισι Κάλαχαν, Νικι φαν Ντίκ και Ντιμίτι Στόιλ, βρήκαν την ευκαιρία να μπουν στο νερό και να κάνουν αυτήν την αναζωογονητική ταινία. Οι Αυστραλές surfers μοιράζονται μαζί μας μερικές φωτογραφίες της καθημερινής τους ζωής και της φιλίας τους. Σχετικά με το πρόγραμμα: διασκεδαστικές και ξέφρενες συνεδρίες σερφ στις παραλίες της Coolangatta της Αυστραλίας.

Η ταινία αποτελείται επίσης από υπέροχα βιντεοκλίπ που τραβήχτηκαν από την κάμερα Super 8 της Άβα Βάρμπριτς, συνοδευόμενα από ζωντανή μουσική. Πολύχρωμες εικόνες και παραδεισένιοι αγώνες σερφ ακολουθούν η μία την άλλη, μαζί με τη Στέφανι Γκίλμορ και τις φίλες της. Και δεν χρειάζεται τίποτα παραπάνω, για να μας κάνουν να θέλουμε να απογειωθούμε, κατευθυνόμενοι προς την Αυστραλιανή Χρυσή Ακτή.

sports3.gr

Διαβάστε επίσης:

Το τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας

 

Το ανέκδοτο της ημέρας

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics