Breaking News
05 Ιουλίου 2021

Ο Μίλτος Γιαννούτσος «καθάρισε» στο 2ο αγώνα της σειράς στους Δελφούς
Δημήτρης Ντζάνης  

 


Ο Μίλτος Γιαννούτσος ήταν ο νικητής στον αγώνα Eλίτ Λίγκας Δρόμου που φιλοξενήθηκε την Κυριακή (4/7) στους Δελφούς. Ο αναβάτης του ΑΟ Αίολος είχε τις περισσότερες δυνάμεις στην κυκλική διαδρομή των 126.7χλμ., με σημείο εκκίνησης και τερματισμού τους Δελφούς.

 «Η διοργάνωση γενικά ήταν πολύ καλή. Βέβαια το αντίθετο ρεύμα δεν ήταν κλειστό, αλλά δεν κινδυνέψαμε σε κάποιο σημείο, ίσως και γιατί το γκρουπ δεν ήταν ιδιαίτερα μεγάλο» δήλωσε o Mίλτος Γιαννούτσος στο Sports3.gr.

«Ένιωθα αρκετά καλά και αποφασίσαμε με τα παιδιά στην ομάδα να δουλέψουμε για μένα. Μετά το χωριό Δαύλεια δώσαμε ένα δυνατό ρυθμό με την ομάδα και ξεκόλλησα εγώ με τον Παπαγιαννακη, ενώ πιο πίσω σε σταθερή διαφορά ήταν οι Γκαζώνης και Ηλιάδης. Μετά ανέβασα λίγο τον ρυθμό, ο Παπαγιαννάκης έμεινε τρία περίπου χιλιόμετρα πριν τελειώσει η ανηφόρα, κατηφόρισα μόνος προς την Αράχωβα και τερμάτισα στους Δελφούς» συμπληρώνει ο Γιαννούτσος, που είχε επικρατήσει στις 25 Μάη και στον αγώνα ατομικής χρονομέτρησης, στο πλαίσιο του 43ου Γύρου «Θυσίας».

Ο συναθλητής του στον Αίολο, Γιάννης Ηλιάδης τερμάτισε στην 2η θέση, ο Πέτρος Γκαζώνης (ΠΟ Βόλος μικτή) ήταν 3ος, ο Νίκος Παπαγιαννάκης (ΑΟ Θησέας) ήταν 4ος, αλλά και καλύτερος έφηβος, ενώ την 5άδα έκλεισε ο Γιώργος Καλονιάτης (ΑΟ Θησέας μικτή), που ήταν και ο κορυφαίος στην κατηγορία U23.

Ο αγώνας στους Δελφούς ήταν ο 2ος της Ελίτ Λίγκας Δρόμου και πήραν μέρος 50 περίπου αναβάτες. Παράλληλα έγινε μια αγώνας Grandfondo Masters, με νικητή τον Λουκά Καταπόδη (ηλικιακής κατηγορίας 50-59). Σύμφωνα με όσα έχει ανακοινώσει η ΕΟΠ, η Ελίτ Λίγκα Δρόμου θα έχει δύο ακόμα αγώνες σε Χαλκιδική και Λάρισα.
sports3.gr

Διαβάστε επίσης:

Σέρφινγκ: Μια ωδή στις Αυστραλές γυναίκες σέρφερ [vid]

 

Το τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics