Breaking News
23 Δεκεμβρίου 2016

 

Ο πρωταθλητής του ακοντισμού διανύει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του, με στόχο τους αγώνες της θερινής σεζόν όπου θα διεκδικήσει τη διάκριση σε σπουδαίες διοργανώσεις.


"Η προπόνηση πάει πολύ καλά. Στην αρχή της σεζόν κάναμε πένταθλο και βελτίωσα το ρεκόρ του Πανεπιστημίου μου, το οποίο μου ανήκε από τον πρώτο μου χρόνο. Το σημαντικό είναι ότι βελτιώθηκα στο καθένα από τα αγωνίσματα - άλμα χωρίς φόρα (3,50 μ.), τριπλούν από στάση (10.16 μ.), 30 μ.(4.01), 7άρα σφαίρα βολή μπροστά (18,40 μ.), 7άρα σφαίρα βολή πίσω (19,60)", είπε ο Κυριαζής και συμπλήρωσε: "Σκέφτομαι να ξεκινήσω τους αγώνες αργότερα σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Το πιθανότερο είναι να συμμετάσχω σε κάποιες διοργανώσεις αρχές Απριλίου δίχως όμως αγωνιστική πίεση".

Ο 21χρονος αθλητής παρά το γεγονός ότι πριν από περίπου ένα χρόνο ανάρρωνε από το ατύχημα με το ποδήλατό του, κατάφερε στη διάρκεια της θερινής σεζόν να πραγματοποιήσει πολύ καλές εμφανίσεις.

 

Ο Κυριαζής αγωνίστηκε στον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος έχοντας πετύχει στον προκριματικό ατομικό ρεκόρ με 81,92 μ., ενώ λίγες ημέρες αργότερα στη διάρκεια του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Νέων έστειλε το ακόντιο στα 87,14 μ. και έγινε ο δεύτερος Ελληνας όλων των εποχών πίσω από τον Κώστα Γκατσιούδη και ο ένατος αθλητής φέτος στον κόσμο.

"Οι μεγάλοι στόχοι της χρονιάς είναι το NCAA και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων, όμως, θα ήθελα συμμετοχή και μια καλή εμφάνιση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Λονδίνου", είπε ο αθλητής που ήρθε στην Ελλάδα, προκειμένου να περάσει τις γιορτινές μέρες με την οικογένεια του.
gazzetta.gr

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics