Breaking News
18 Ιανουαρίου 2017

 

Σάλο έχει προκαλέσει η απόφαση της Κυβέρνησης να διορίσει 156 αθλητές με μικρότερες ή μεγαλύτερες διακρίσεις σε Ολυμπιακούς Αγώνες και Παγκόσμια και Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα, μεταξύ των οποίων υπάρχουν και… ντοπαρισμένοι!

Την αποκάλυψη κάνει η εφημερίδα «Goal» η οποία αναφέρει πως η Κυβέρνηση, στην λίστα των 156 αθλητών που διορίζονται στο Δημόσιο, φιγουράρουν και τέσσερις αθλητές, οι οποίοι στο παρελθόν είχαν τιμωρηθεί για χρήση απαγορευμένων ουσιών.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για τον Βασίλη Δεμέτη από την κολύμβηση, ο οποίος διορίζεται στην γραμματεία του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, την Μάρθα Μάτσα και πάλι από την κολύμβηση που διορίζεται στον οικονομικό τομέα του παραπάνω Υπουργείου, την Παρία Πυπιλιαρίδου από την άρση βαρών που διορίζεται στην γραμματεία του ΓΕΣ και τον Αρθούρο Ακριτίδη και πάλι από την άρση βαθμών που διορίζεται φύλακας σε σχολείο της Καβάλας.

Μάλιστα, σύμφωνα με το δημοσίευμα, κάποιοι από τους αθλητές που διορίστηκαν ρώτησαν να μπορούν να «παγώσουν» τον διορισμό τους μέχρι να ολοκληρωθεί η καριέρα τους, αλλά η απάντηση που πήραν ήταν αρνητική και υπάρχει ενδεχόμενο κάποιοι να μην δεχθούν τον ορισμό.

onsports.gr

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics