Breaking News
08 Φεβρουαρίου 2017

 

Ο Λευτέρης Πετρούνιας μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό συνεχάρη τον Σπύρο Καπράλο για την επανεκλογή του στην προεδρία της ΕΟΕ.


 

Σε κάθε ευκαιρία που του δίνεται ο Λευτέρης Πετρούνιας ευχαριστεί τον Σπύρο Καπράλο για την δημιουργία του προγράμματος "Υιοθετήστε έναν αθλητή στο δρόμο προς το Ρίο". Χάρη σε αυτό το πρόγραμμα ο Έλληνας γυμναστής βρήκε τη χορηγία της Stoiximan.gr και η συνέχεια είναι σε όλους μας γνωστή.

Έτσι, μετά την επανεκλογή του Σπύρου Καπράλου στη θέση του προέδρου της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής δεν μπορούσε να μην τον συγχαρεί.

"Θέλω να εκφράσω την χαρά μου για την επανεκλογή σας γιατί είστε πάντα δίπλα μας σαν άνθρωπος κ σαν αθλητής και ύστερα σαν πρόεδρος... Εύχομαι να ζήσουμε και άλλες τέτοιες στιγμές... Καλή τετραετία φίλε κ. Σπύρο!!!" ανέφερε ο χρυσός Ολυμπιονίκης του Ρίο στον προσωπικό του λογαριασμό.16681924 1216041445110810 237892966881411119 n

sport24.gr

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics