Breaking News
15 Φεβρουαρίου 2017

Σπουδαία επίδοση με 5.60μ που είναι νέο ατομικό ρεκόρ (είχε 5.55μ από πέρυσι) σημείωσε ο Εμμανουήλ Καραλής στο διεθνές μίτινγκ κλειστού στίβου της Οστράβα. 



Ο νεαρός άλτης, ο οποίος αναδείχθηκε νικητής του αγώνα, πέρασε αρχικά με την πρώτη προσπάθεια τα 5.20 και την 3η τα 5.40μ, ενώ άφησε τα 5.50μ και 5.55μ και συνέχισε στα 5.60, τα οποία υπερέβη με την 3η προσπάθεια. 

Ακολούθως δοκίμασε τρεις φορές να περάσει τα 5.70μ, χωρίς επιτυχία, αλλά έδειξε ότι βρίσκεται πολύ κοντά στο στόχο του. Με τα 5.60μ «έπιασε» στην τρίτη θέση όλων των εποχών στην Ελλάδα τον Δημήτρη Πατσουκάκη, ενώ έγινε ο τρίτος καλύτερος έφηβος φέτος στον κόσμο και ο δεύτερος στην Ευρώπη. 

Την δεύτερη θέση στην Οστράβα, πίσω από τον αθλητή του Βασίλη Μεγαλοοικονόμου, ο οποίος το Σαββατοκύριακο θα πάρει μέρος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα (ΣΕΦ), μοιράστηκαν οι Τσέχοι Μπάλνερ και Κούντλιτσκα με 5.40 μέτρα.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics