Breaking News
17 Μαρτίου 2024

Η Σαλαμίνα προσθέτει λάμψη και κύρος στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα ανδρών-γυναικών – Οι βασικές πληροφορίες για όλα όσα ετοιμάζει



Ήταν Απρίλιος του 2023 όταν η Σαλαμίνα ανέλαβε το Πανελλήνιο πρωτάθλημα εφήβων-νεανίδων και πέτυχε και με το παραπάνω στο εγχείρημα να οργανώσει ξανά, μετά από δεκαετίες, κορυφαία διοργάνωση στην επιτραπέζια αντισφαίριση. Για την ακρίβεια, όχι απλά αρίστευσε, αλλά έδωσε άλλο πρεστίζ στον θεσμό με τα όσα παρουσίασε. Το ίδιο καλή εικόνα, κι ακόμα πιο δυνατή, φιλοδοξεί να εμφανίσει την άλλη βδομάδα στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα ανδρών-γυναικών!

Το σημαντικότερο και πιο ιστορικό event της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. θα διεξαχθεί στο κλειστό γυμναστήριο «Ολυμπιονίκης Νίκος Γραμματικός» (Γεωρ. Παντελάκη, Σαλαμίνα) από τις 22 έως τις 24/03. Θ’ αναδείξει τους πρωταθλητές Ελλάδας 2024 σε όλα τα ατομικά αγωνίσματα και για πρώτη φορά θα διαρκέσει τρεις ημέρες.

Με καθοριστική στήριξη, και αυτή τη φορά, από τον συνδιοργανωτή δήμο Σαλαμίνας, το νησί ετοιμάζει πολλά πράγματα στα κομμάτια της οργάνωσης, της προβολής του γεγονότος, των παροχών προς τους συμμετέχοντες (σ.σ. θα υπάρχει ακόμα και χρηματικό έπαθλο), των κοινωνικών δράσεων και της ψυχαγωγίας. Θα έχει επίσης σημαντική βοήθεια από πολλούς χορηγούς και εθελοντές. Με την πεποίθηση ότι θα δώσει άλλο τόνο στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα ανδρών-γυναικών και θα τα μετατρέψει σε γιορτή του αθλήματος η Σαλαμίνα δίνει τις βασικές, μέχρι σήμερα, πληροφορίες για την προετοιμασία της.

ΤΕΛΕΤΕΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΚΑΙ ΛΗΞΗΣ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΕΣ

* Το Πανελλήνιο πρωτάθλημα θα έχει τελετή έναρξης. Θα πραγματοποιηθεί στο γυμναστήριο την Παρασκευή 22/03 στις 16:00, ενδιάμεσα της αγωνιστικής ροής της πρώτης ημέρας και θ’ ανοίξει με επίδειξη τοξοβολίας από τον αθλητικό σύλλογο Σπάρτακος Σαλαμίνας.

* Νωρίτερα, στις 13:30, θα γίνει συνέντευξη Τύπου στο Δημαρχιακό Μέγαρο της Σαλαμίνας και θ’ ακολουθήσει στις 14:30 γεύμα επισήμων στο ιταλικό εστιατόριο Volere. RSVP στην υπεύθυνη της διοργάνωσης Ξένια Στάθη, στο τηλέφωνο 6978-948613 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Στο γεύμα μπορεί να παραστεί ένας εκπρόσωπος από κάθε σωματείο, που έχει αγωνιστική συμμετοχή στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα.

Το γυμναστήριο «Ολυμπιονίκης Νίκος Γραμματικός» πρόκειται να δοθεί για προπόνηση στις 7 το βράδυ της Πέμπτης 21 του μήνα.

Για πρώτη φορά θα γίνει πιλοτικά ένας και μοναδικός έλεγχος κατά τη διαδικασία εγγραφής του παίκτη (registration) στη γραμματεία. Εκεί θα ελέγχεται το δελτίο και η κάρτα Υγείας. Ο αθλητής κατά τη διάρκεια του Πανελληνίου πρωταθλήματος θα έχει τη διαπίστευσή του και δεν θα προσκομίζει κανένα άλλο έγγραφο. Μόνο σε περίπτωση απώλειας της διαπίστευσης θα χρειαστεί να ξανακάνει την ίδια διαδικασία μέσω της γραμματείας.

Προπονητές, που δεν φέρουν διαπίστευση, δεν θα μπορούν να κινηθούν εντός του αγωνιστικού χώρου.

Με την εγγραφή του ο κάθε αθλητής θα παραλαμβάνει ένα μπλουζάκι, το οποίο θα κληθεί να βάλει για την ομαδική φωτογράφιση-προβολή του χορηγού την Παρασκευή στις 22 του μήνα κατά την τελετή έναρξης.

Από την Παρασκευή και κάθε αγωνιστική ημέρα οι αθλητές θα έχουν σάντουιτς, ισοτονικό, μπανάνα, νερό, ξηρούς καρπούς και μπάρες. Θα τα παραλαμβάνουν από stand, που θα έχουν στηθεί και θα τα παραδίδουν εθελοντές.

Την Παρασκευή, κατά τη διάρκεια της τελετής έναρξης, θα γίνει παρουσίαση του βιβλίου “Το κορίτσι κι ο Μονόκερος” από την Ελένη Βασιλείου-Αστερόσκονη. Το βιβλίο είναι αφιερωμένο στα “δυνατά” παιδιά. Πρόκειται για κοινωνική δράση, που στηρίζει η ελληνική ομοσπονδία σε συνεργασία με τον δήμο Σαλαμίνας.

Την Παρασκευή το βράδυ θα παρατεθεί γεύμα στους διαιτητές και τη γραμματεία στο εστιατόριο Bel Air.

ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΙΝΗΤΡΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΙΚΗΤΕΣ ΤΟΥ ΑΠΛΟΥ

Για πρώτη φορά στον θεσμό θα υπάρξει χρηματικό έπαθλο. Θα είναι 1.000 ευρώ στον πρώτο νικητή και 1.000 ευρώ στην πρώτη νικήτρια του απλού, προσφορά από την εταιρεία Heads.

Επίσης για πρώτη φορά σε Πανελλήνιο πρωτάθλημα θα είναι παρών φυσικοθεραπευτής και θα υπάρχει η δυνατότητα μασάζ-μάλαξης-φυσικοθεραπείας 20 λεπτών με ραντεβού στη διάρκεια της αγωνιστικής ημέρας. Ραντεβού θα μπορούν όσοι θέλουν να κλείσουν κατά τη διαδικασία διαπίστευσης.

Θα υπάρχει live stream μετάδοση και τις τρεις ημέρες από το κανάλι gre78.

Θα προγραμματιστούν και θ’ ανακοινωθούν δύο ωράρια για την παρακολούθηση της Αναπαράστασης της Ναυμαχίας της Σαλαμίνας στο Κέντρο Νεότητας. Η συμμετοχή θα δηλώνεται με τη διαπίστευση. Το Σάββατο το απόγευμα θα μιλήσει στο Δημαρχείο ο καθηγητής Νεκτάριος Σταυρού.

Θα τοποθετηθούν ειδικοί κάδοι ανακύκλωσης για τα πλαστικά μπουκάλια. Παρακαλούνται όλοι για τη συνεργασία τους.

Το Σάββατο το βράδυ, με το πέρας του αγωνιστικού προγράμματος, θα παρατεθεί γεύμα για τους προπονητές και τους διαιτητές στο Cosa Nostra.

Την Κυριακή 24/04 θα γίνει τελετή λήξης και πάρτι εντός του γυμναστηρίου. Στη συνέχεια θα πραγματοποιηθεί γεύμα επισήμων στο Hot island.

Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν ν’ απευθυνθούν στην Ξένια Στάθη, στο τηλέφωνο 6978948613.

Χορηγός επικοινωνίας ανέλαβε η εφημερίδα Ανατροπές.

Επίσημος φωτογράφος της διοργάνωσης θα είναι ο Πέτρος Γιαννακούρης, βετεράνος αθλητής της επιτραπέζιας αντισφαίρισης.


Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Ο καιρός σήμερα 17/03/2024

 

 

 

 

Κλήρωση Tζόκερ-Πρότο 17/03/2024

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics