Breaking News
17 Μαρτίου 2024

Πώς θα είναι η Κυριακή σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

 

Κριός


Η Σελήνη κατευθύνεται στον αυτό – προστατευτικό τομέα του σπιτιού και της οικογένειας σου σήμερα και εισέρχεσαι σε κατάσταση επεξεργασίας. Μπορεί να απολαμβάνεις λίγη ησυχία και γαλήνη και οι ενεργές πλανητικές ενέργειες σου διευκολύνουν το να συνεχίσεις και να ακολουθήσεις τη ροή. Με μια ευθυγράμμιση Ήλιου – Ποσειδώνα, θα μπορούσες να κάνεις μια προσωπική θυσία ή να βοηθήσεις κάποιον. Ενώ τα πρακτικά θέματα μπορεί να υποφέρουν λίγο και μπορεί να καθυστερείς, η φαντασία σου είναι σε πλήρη άνθιση. Στόχος να συνδεθείς με τα όνειρα σου και την καρδιά σου και να αφιερώσεις χρόνο στον εαυτό σου για θεραπευτικές δραστηριότητες.

Ταύρος

Οι σημερινές διελεύσεις υποστηρίζουν ιδιαίτερα το δέσιμο με άλλους που μοιράζονται παρομοίους στόχους και οράματα. Μπορεί να είσαι σε ένα πολυάσχολο αλλά ευχάριστο πνεύμα. Αυτή μπορεί να είναι μια δυνατή ακόμα και μαγική μέρα, που αφορά φίλους, τις συνδέσεις και την αυτοπεποίθηση. Είναι επίσης μια εποχή φωτισμού ή ψευδαίσθησης, με τον Ποσειδώνα σε ευθυγράμμιση με τον Ήλιο. Θα μπορούσες να συνειδητοποιήσεις τα πιο μπερδεμένα στοιχεία των συνδέσεων σου ή ένα παραπλανητικό ή ασυνεπές στοιχείο μιας σχέσης. Ευτυχώς είναι επίσης μια εποχή μεγάλων ονείρων για μακροπρόθεσμη ευτυχία και μπορεί να σε ενδιαφέρει ιδιαίτερα να συνεισφέρεις σε ένα αξιόλογο σκοπό.

Δίδυμοι

Τα συναισθήματα σου καταλαγιάζουν και ο ρυθμός χαλαρώνει σήμερα. Είσαι σε καλή θέση για να επιλύσεις ένα προσωπικό πρόβλημα ή να απολαύσεις δραστηριότητες που σε βοηθούν να θεραπεύσεις, να αποσυμπιεστείς και να χαλαρώσεις. Η σημερινή ευθυγράμμιση του Ήλιου με τον Ποσειδώνα έχει έναν τρόπο να φωτίζει τους υψηλότερους στόχους σου. Ευνοεί τη φαντασία και τη δημιουργικότητα, αλλά όχι απαραίτητα την προσοχή στη λεπτομέρεια. Αν λαχταράς τώρα την έμπνευση, θεώρησε αυτή τη στιγμή κατάλληλη για να ενσωματώσεις εναλλακτικές ή δημιουργικές μεθόδους ή στοιχεία στην ημέρα ή την εργασία σου.

Καρκίνος

Μπορεί να υπάρχει μια ευχάριστη ένταση στην ημέρα ανεξάρτητα από την εστίαση σου. Είσαι περισσότερο σε επαφή με αυτό που νιώθεις και ενώ δεν τα λες απαραίτητα όλα, είσαι λίγο πιο πρόθυμη απ’ το συνηθισμένο. Με μια σύνοδος Ήλιου – Ποσειδώνα σήμερα, θα μπορούσες να μάθεις νέα πράγματα ή να βρεις έμπνευση μέσα από νέες εμπειρίες ή προοπτικές. Ευκαιρίες δημοσίευσης, ταξίδια, ιδέες για χρήματα μπορεί να προκύψουν με ασυνήθιστους τρόπους. Αυτή η διέλευση ενθαρρύνει τη φαντασία. Η απομάκρυνση από την καθημερινή σου ρουτίνα μπορεί να οδηγήσει σε πολύτιμες ιδέες και συναρπαστικές περιπέτειες.

Λέων

Με τη μετακίνηση της Σελήνης στον κρυφό τομέα του ηλιακού σου χάρτη σήμερα, αποσύρεσαι περισσότερο από το συνηθισμένο. Ωστόσο υπάρχει καλή ενέργεια μαζί σου για να νιώσεις ευχάριστα συνδεδεμένη. Είναι επίσης μια καλή στιγμή για να δέσεις χαλαρά άκρα, να αναστοχαστείς, να ξεκουραστείς και να θεραπεύσεις. Εάν έχεις νιώσει ανεκπλήρωτες επιθυμίες σε οικείο επίπεδο, αυτό μπορεί να μεγεθύνεται με τη συνάντηση του Ήλιου με τον Ποσειδώνα σήμερα. Διαφορετικά, αυτή μπορεί να είναι μια περίοδος αυξημένης οικειότητας και σύνδεσης που είναι μαγική.

Παρθένος

Οι σημερινές διελεύσεις προκαλούν την ανάγκη σου για την αίσθηση ότι ανήκεις σε κάτι μεγαλύτερο από τον εαυτό σου. Μπορεί να είναι μια στιγμή για να απολαύσεις τη μάθηση και ανάπτυξη των δεξιοτήτων ή των γνώσεων σου, ίσως με ή μέσω κάποιου ειδικού. Ο Ήλιος και ο Ποσειδώνας σχηματίζουν μια σύνοδο σήμερα και βλέπεις τα πράγματα και τους ανθρώπους με διαφορετικό τρόπο. Το να προσέχεις το σχέδιο σε καταστάσεις ή άτομα που αντλούν την ενέργεια σου είναι μια καλή ιδέα. Υπάρχει μια τάση από τους άλλους να παρερμηνεύουν τα λόγια ή τις πράξεις σου με τρόπους που ταιριάζουν περισσότερο στη ζωή τους από τη δική σου.

Ζυγός

Θα μπορούσες να βρεθείς σε μια πιο αισθητή κατάσταση που θα σε κρατά σε εγρήγορση σήμερα. Αλλά ενώ μπορείς να είσαι αρκετά συγκεντρωμένη στα επιτεύγματα και τη φήμη, υπάρχει ένα έντονο δημιουργικό θέμα στην ημέρα. Θα μπορούσες να σκεφτείς τρόπους για να προσθέσεις περισσότερη φαντασία στη δουλειά ή τα καθήκοντα σου. Οι διελεύσεις σήμερα απαιτούν μια ανάπαυλα από τις βαρετές ρουτίνες. Η βουή δε σου αρέσει και μια δημιουργική παράκαμψη μπορεί να σε ανανεώσει και να σε αναζωογονήσει. Ο Ήλιος και ο Ποσειδώνας παρατάσσονται στον τομέα της εργασίας και της υγείας σου και θα μπορούσες να νιώσεις την επιθυμία να χρησιμοποιήσεις τη φαντασία σου στην πράξη.

Σκορπιός

Είσαι σε καλή θέση για να συνδεθείς με άλλους και να απολαύσεις δημιουργικές αναζητήσεις σήμερα. Μπορεί να είναι μια μέρα που αναζητάς κάποια επιπλέον συναισθηματική διέγερση. Είναι βέβαιο ότι θα ταρακουνήσεις τα πράγματα για να μη γίνει η ζωή σου βαρετή. Η σημερινή ετήσια σύνοδος Ήλιου – Ποσειδώνα ενθαρρύνει λίγη φαντασία. Αυτή η ευθυγράμμιση εμφανίζεται στο δημιουργικό σου τομέα και μπορεί να μεγεθύνει τα συναισθήματα λαχτάρας εάν έχεις παραμελήσει συγκεκριμένες ανάγκες. Ωστόσο είναι μια ισχυρή, ακόμα και μαγική επιρροή στο ρομαντισμό, τη δημιουργικότητα και τη φαντασία.

Τοξότης

Η οξυδέρκεια σου είναι ισχυρή σήμερα και μπορεί να είναι μια ιδιαίτερα δημιουργική μέρα για την οικογενειακή ζωή ή τα οικιακά θέματα. Ο Ήλιος δίνει το φως της δημοσιότητας σε προβλήματα που λειτουργούν κάτω από την επιφάνεια των πραγμάτων σήμερα, καθιστώντας την κατάλληλη στιγμή για να έρθεις σε επαφή με τις εσωτερικές σου ανάγκες. Οι συνθήκες θα μπορούσαν να είναι καλύτερες για δεσμεύσεις ή ρεαλιστικό σχεδιασμό. Ωστόσο είναι μια εξαιρετική μέρα για να αφιερώσεις τον επιπλέον χρόνο για να ξεκουραστείς ή να σκεφτείς ή τουλάχιστον να αναγνωρίσεις την ανάγκη σου για περισσότερη έμπνευση.

Αιγόκερως

Με τη μετακίνηση της Σελήνης στον τομέα της συνεργασίας σου σήμερα, μπορεί να λαχταράς τη συμβολή κάποιου που εμπιστεύεσαι, ή κάποια χρήσιμη ανατροφοδότηση. Είναι μια καλή περίοδος του σεληνιακού μήνα για να δώσεις ιδιαίτερη προσοχή στις στενές σχέσεις σου. Ο Ήλιος ευθυγραμμίζεται με τον Ποσειδώνα σήμερα, ενθαρρύνοντας σε να συνδεθείς με τις πνευματικές ανάγκες και τα όνειρα σου. Είναι η στιγμή να αναζητήσεις μια ισχυρότερη αίσθηση του σκοπού μέσα από αυτά που μοιράζεσαι και μαθαίνεις. Μπορείς να επικοινωνήσεις με ιδιαίτερα δημιουργικούς τρόπους και οι ιδέες για στρατηγικές μάρκετινγκ ή προώθησης ξεχωρίζουν πλέον ως μοναδικές.

Υδροχόος

Η Σελήνη κατευθύνεται στον τομέα της εργασίας και της υγείας σου σήμερα. Παρόλο που είναι μια επιρροή που διαρκεί για περισσότερο από δυο μέρες, είναι μια καλή στιγμή του σεληνιακού μήνα για να ξεσπάσεις σε καθήκοντα, δουλειές ή ρουτίνες υγείας. Αυτό μπορεί να είναι ιδιαίτερα αναζωογονητικό. Οι καθημερινές ρουτίνες θα σε βοηθήσουν τελικά να πετύχεις τους στόχους σου. Η σημερινή ευθυγράμμιση Ήλιου – Ποσειδώνα φωτίζει τα όνειρα σου για πιο ιδανικές συνθήκες και πιθανώς και περιοχές σπατάλης ή απογοήτευσης, ανάλογα με την τρέχουσα κατάσταση.

Ιχθύες

Νωρίς σήμερα η Σελήνη σε βγάζει από το καβούκι σου, καθώς μετακομίζει στον πολύχρωμο, παιχνιδιάρικο ηλιακό 5ο οίκο σου. Απορρίπτεις κάποιες από τις αναστολές και τους φόβους σου σε αυτό το σημείο του σεληνιακού κύκλου και είσαι έτοιμη να μοιραστείς περισσότερο τον εαυτό σου με άλλους. Οι διελεύσεις σου υπενθυμίζουν ότι πρέπει να επιτρέπεις στον εαυτό σου να ονειρεύεται, να μελετά, να δημιουργεί και να φαντάζεται. Καθώς ο Ήλιος αναδεικνύει τα όνειρα και τα ιδανικά σου με την ευθυγράμμιση του σήμερα με τον Ποσειδώνα, θα αναζητήσεις τρόπους να συνδεθείς μαζί τους.

tlife.gr

Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Η Σαλαμίνα προσθέτει λάμψη και κύρος στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα ανδρών-γυναικών

 

 

 

 

Ο καιρός σήμερα 17/03/2024

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics