Breaking News
10 Ιουλίου 2017

Την τρίτη θέση στο τουρνουά πόλο των Συρακουσών κατέκτησε η Εθνική πόλο, νικώντας στο «μικρό» τελικό της διοργάνωσης την Αυστραλία με 10-6.

 


Η Εθνική πόλο ανδρών νίκησε 10-6 την Αυστραλία στο «μικρό» τελικό του τουρνουά των Συρακουσών και πήρε την τρίτη θέση της διοργάνωσης, αφήνοντας στην τέταρτη τις αντιπάλους της.

Οι Αυστραλοί προηγήθηκαν 2-0, όμως το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα ισοφάρισε σε 2-2 και 3-3 και προηγήθηκε 5-4 στη λήξη της πρώτης περιόδου. Στο δεύτερο οκτάλεπτο το επιμέρους 3-0 έφερε το 8-4 και οι παίκτες του Θοδωρή Βλάχου έκαναν διαχείριση του προβαδίσματος.


Τα οκτάλεπτα: 5-4, 3-0, 1-1, 1-1

Ελλάδα (Θοδωρής Βλάχος): Φλέγκας, Γενηδουνιάς 1, Δερβίσης 2, Αργυρόπουλος – Κανακάκης, Φουντούλης 3, Καπότσης, Παπαναστασίου, Δελακάς, Μουρίκης 1, Κολόμβος 1, Γούνας 2, Βλαχόπουλος, Γαλανόπουλος

Αυστραλία: Σλέιντ, Πουτ, Φορντ Τ.1, Κάγιες 3, Πάουερ, Κερνς, Γκίλκριστ, Γιάνγκερ, Φορντ Α, Κρίμερς, Χολς, Μπρουξ, Χρύσανθος.
sport-fm.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics