Breaking News
08 Μαΐου 2021

Στα χαρτιά ήταν το πιο εύκολο ματς της χρονιάς για τους Μπακς, όμως στην πράξη τα πράγματα δεν ήταν τόσο απλά. Κόντρα στους Ρόκετς των 8 παικτών και των 10 απουσιών, το Μιλγουόκι απέσπασε δύσκολη νίκη με 141-133, έχοντας στο μυαλό του τα playoffs.

 

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ολοκλήρωσε το ματς με 17 πόντους ( 8/8 δίποντα, 0/3 τρίποντα, 1/2 βολές), 11 ριμπάουντ, 7 ασίστ, 2 κλεψίματα, και 1 μπλοκ σε 28:34 λεπτά, χωρίς να χρειαστεί να κάνει όλη την δουλειά, καθώς αντιμετώπιζε πρόβλημα με το στομάχι του. Μπρουκ Λόπεζ με 24 πόντους, Τζρου Χόλιντεϊ με 20 πόντους και Κρις Μίντλετον με 23 πόντους βοήθησαν σημαντικά τους Μπακς να φτάσουν στο 43-24 (24-10 εντός έδρας), παραμένοντας στο κυνήγι των δεύτερων Νετς, την ώρα που οι Σίξερς κρατούν την πρωτιά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Μαρία Πρεβολαράκη: Ξανά με την Κοροσάβτσεβα στο Τόκιο [vid]

Ανίχνευση του κορωνοϊού με ταμπλετ ή κινητό

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics