Breaking News
03 Μαΐου 2019

Από την στιγμή που η ΕΟΚ/ΚΕΔ τοποθέτησε στο ματς κόντρα στον Προμηθέα τον διαιτητή Παναγιώτη Αναστόπουλο, η ομάδα του Ολυμπιακού δεν θα κατέβει να αγωνιστεί. Όμως, στο ΣΕΦ θα χρειαστεί να κλείσει το φύλλο αγώνα, δίνοντας φυσικά το παρών και η τριάδα της αναμέτρησης: Aναστόπουλος, Κορομηλάς, Τσώνος.

 

Οι "ερυθρόλευκοι", λοιπόν, θέλουν στο "αντίο" τους στην πρώτη κατηγορία, να το κάνουν την Τετάρτη (8/5, 17:30) έχοντας την θερμή συμπαράσταση των φιλάθλων τους. Για αυτόν τον λόγο η γενική είσοδος θα έχει τιμή 1 ευρώ.

Το περιβάλλον του υφυπουργού αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη, προέβη σε δήλωση, ύστερα από τις εξελίξεις στο ελληνικό μπάσκετ. Κάνει επίθεση στον πρόεδρο της Ομοσπονδίας, τονίζοντας πως κρύβεται ενώ το σπορ στη χώρα μας διαλύεται:

«Ο Γιώργος Βασιλακόπουλος δεν έχει κάνει την παραμικρή ενέργεια για να εξομαλύνει την κατάσταση. Δεν έχει κάνει τίποτα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι έχει δίκιο ο Ολυμπιακός. Όμως υπάρχει ένα κλίμα και εκείνος κρύβεται, δεν παίρνει πρωτοβουλίες. Η διαφαινόμενη διάλυση του ελληνικού μπάσκετ έχει ονοματεπώνυμο, Γιώργος Βασιλακόπουλος»

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics