Breaking News
29 Ιουνίου 2021

Στον Εργοτέλη πλέον κινούνται προκειμένου να διαμορφώσουν το ρόστερ της νέας σεζόν χωρίς βιασύνη όμως καθώς έχουν περίπου ακόμη ένα μήνα…

 

Μετά και την ανακοίνωση της έναρξης της συνεργασίας με τον Νίκο Μπαδήμα που αποτελεί και επίσημα τον αντικαταστάτη του Γιάννη Ταουσιάνη στον πάγκο της ομάδας στον Εργοτέλη πλέον κινούνται προκειμένου να διαμορφώσουν το ρόστερ της νέας σεζόν χωρίς βιασύνη όμως καθώς έχουν περίπου ακόμη ένα μήνα για να ξεκινήσουν την προετοιμασία της νέας σεζόν.

Όπως σας έχουν αναφέρει και σε παλαιότερο ρεπορτάζ σχετικά με τα συμβόλαια που λήγουν στις 30 Ιουνίου ο Εργοτέλης έχει ήδη συμφωνήσει προφορικά εδώ και ημέρες με τέσσερις τουλάχιστον ποδοσφαιριστές τα ονόματα των οποίων όμως δεν έχουν γίνει γνωστά.

Από εκεί και πέρα δεν αποκλείεται ο αριθμός αυτός να αυξηθεί τις επόμενες ημέρες με τις σχετικές ανακοινώσεις μέσα στα επόμενα 24ωρα να επιβεβαιώνουν την προεργασία που έχει γίνει πάνω σε αυτό το κομμάτι.

Ο Εργοτέλης έχει ήδη χάσει τους Μαζουλουξή και Μανουσάκη που υπέγραψαν στη Λαμία, ενώ δύσκολα φαίνεται ότι είναι τα πράγματα και στις περίπτώσεις του Κατσιμήτρου και Τσέλιου χωρίς να αποκλείεται όμως μια αλλαγή της τελευταίας στιγμής , αν αυτοί οι δύο ποδοσφαιριστές δεν βρουν κάποια καλύτερη πρόταση από του Εργοτέλη.


Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να γίνουν γνωστοί και οι συνεργάτες που θα πλαισιώσουν τον Νίκο Μπαδήμα στο τεχνικό τιμ της ομάδας με τον Μανόλη Σουτζή να είναι σίγουρα ο άμεσος συνεργάτης του 46χρονου προπονητή και από εκεί και πέρα θα μάθουμε και τους υπόλοιπους που θα πλαισιώσουν το τιμ.

Πηγή: prismasport
Διαβάστε επίσης:

Formula 1 – Mercedes: Κατέθεσε τα όπλα, ή είναι κίνηση τακτικής;

 

Ο καιρός σήμερα 29/06/2021[vid]

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics