Breaking News
07 Απριλίου 2017

Tη σοκαριστική στιγμή που το φορτηγό κινείται με ταχύτητα τουλάχιστον 80 χιλιομέτρων, πάνω ένα πεζόδρομο, πριν καρφωθεί σε εμπορικό κατέγραψε βίντεο από κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης Στα πλάνα φαίνονται άνθρωποι να τρέχουν πανικόβλητοι και να προσπαθούν να κρυφτούν σε μαγαζιά.

Οι στιγμές είναι δραματικές, ενώ πέντε δευτερόλεπτα μετά την έναρξη του βίντεο φαίνεται το φορτηγό να περνά και οι τελευταίο άνθρωποι που μπαίνουν στο κατάστημα φαίνεται πως γλιτώνουν κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή.

Όπως επιβεβαίωσε η αστυνομία τρεις άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους και 8 είναι οι τραυματίες ωστόσο τα διεθνή μέσα ενημέρωσης κάνουν λόγο για έως και πέντε νεκρούς.   

«Η Σουηδία έχει δεχτεί επίθεση, όλα δείχνουν ότι πρόκειται για τρομοκρατικό χτύπημα», δήλωσε π ο πρωθυπουργός της χώρας, ενώ η αστυνομία έδωσε εντολή στους πολίτες να μείνουν στα σπίτια τους και να αποφεύγουν το κέντρο της Στοκχόλμης.

life.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics