Breaking News
17 Απριλίου 2017

Συνολικά πέντε άνθρωποι σκοτώθηκαν από τη συντριβή αεροπλάνου κοντά σε αποθήκη σούπερ μάρκετ στη Λισαβόνα.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστό, πρόκειται για ένα μικρό τουριστικό αεροσκάφος, εγγεγραμμένο στην Ελβετία, με τέσσερις επιβαίνοντες (σ.σ.: τρεις Γάλλοι και ένας Ελβετός), το οποίο συνετρίβη λίγο μετά την απογείωσή του σε αποθήκη σουπερμάρκετ κοντά στο αεροδρόμιο Τίρες, στο θέρετρο Κασκάις που βρίσκεται 20 χιλιόμετρα δυτικά της Λισαβόνας.

Ο Άντρε Φερνάντες, εκπρόσωπος των τοπικών υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης, δήλωσε πως το αεροσκάφος κατευθυνόταν στη Μασσαλία, στη Γαλλία. Όλοι οι επιβαίνοντες στο αεροσκάφος, τρεις Γάλλοι και ένας Ελβετός, σκοτώθηκαν.

Άλλος ένας άνθρωπος που βρισκόταν στο έδαφος σκοτώθηκε όταν το αεροπλάνο έπεσε πάνω σε ένα φορτηγό προκαλώντας το ξέσπασμα πυρκαγιάς, δήλωσε ο Φερνάντες. Τα αίτια του δυστυχήματος δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε απόσταση 150 μέτρων από το σούπερ μάρκετ βρίσκεται σχολείο.

Το συμβάν έγινε γνωστό από το γραφείο πρόληψης και διερεύνησης αεροπορικών δυστυχημάτων.Ο πρόεδρος Μαρσέλο Ρεμπέλο ντε Σόουζα μετέβη στο σημείο της συντριβής.

Στο σημείο έχουν μεταβεί ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίες, 50 πυροσβέστες καθώς και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ.

news247.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics