Breaking News
21 Σεπτεμβρίου 2016

Ομάδα του Αζερμπαϊτζάν έχει βάσιμες υποψίες ότι ο 23χρονος Νιγηριανός που απέκτησε είναι στην πραγματικότητα 40 χρόνων!

Γίνονται αυτά; Εντάξει, να «κλέψει» μερικά χρονάκια ο άνθρωπος για να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα και να αγωνιστεί στην Ευρώπη, αλλά 17; Ο Βίκτορ Εμενάγιο είναι ποδοσφαιριστής της Σαντάγκ Κουσάρ. Σύμφωνα με το διαβατήριό του, είναι 23 ετών.

Ωστόσο, οι άνθρωποι του συλλόγου αποφάσισαν να ψάξουν λίγο το θέμα στο... ληξιαρχείο, καθώς η εμφάνιση του παίκτη δεν συνάδει με αυτήν που θα έπρεπε να έχει ένας 23χρονος, ο οποίος είναι στο... άνθος της ηλικίας του.

Ακολούθησε το SDNA στο Instagram και ενημερώσου πρώτα από όλους!

Υποψιάζονται, λοιπόν, ότι ίσως το διαβατήριο είναι πλαστό και ο Εμενάγιο είναι πατημένα σαράντα!

Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής αρνείται κατηγορηματικά ότι υπάρχει κάποια παρατυπία στα επίσημα έγγραφα που πιστοποιούν την ηλικία του. «Δεν είμαι ψεύτης. Ούτε έχω «κλέψει» χρόνια. Πως είναι δυνατόν να στηρίζουν τους ισχυρισμούς τους στην εξωτερική εμφάνισή μου;» ήταν το ξέσπασμά του.

Κάποια δημοσιεύματα υποστηρίζουν ότι είναι πιθανό ο Εμενάγιο να είναι όντως 23 ετών, αλλά να υποφέρει από μια ασθένεια που κάνει τους ανθρώπους να φαίνονται μεγαλύτεροι από όσο είναι στην πραγματικότητα. Ο παίκτης δεν τοποθετήθηκε επ' αυτού!
Sdna.grsnip 20160921133721

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics