Breaking News
18 Οκτωβρίου 2020

Έπεσε η αυλαία του σήμερα στη Σλοβενία


Η Βραζιλιάνα Άνα Σάτιλα, ανέκαμψε μετά τη χθεσινή της απογοήτευση εξασφαλίζοντας τον πρώτο της χρυσό στο Παγκόσμιο Κύπελλο Κανόε Καγιάκ, της Διεθνούς Ομοσπονδίας Κανό (ICF), ενώ ο Λούκα Μπόζιτς της Σλοβενίας εξασφάλισε την παρθενική του νίκη και μάλιστα εντός έδρας, στο Τάσεν.

Η δύο φορές ολυμπιονίκης Σάτιλα δεν μπόρεσε να κατακτήσει κάποιο μετάλλιο έχασε μια πύλη, 24 ώρες νωρίτερα στον τελικό του K1, αλλά δεν έκανε παρόμοια λάθη στο σημερινό τελικό της C1.

Παρά το ότι άγγιξε την πύλη, ο χρόνος της Σάτιλα, με 1΄33΄΄64 ήταν κατά 1,73΄΄ πιο γρήγορος από της Γαλλίδας Λουσί Πριού της Αμερικανής Έβι Λέιμπφαρθ, που πήρε τελικά την 3η θέση.

Η 16χρονη Αμερικανή ήταν η μόνη αθλήτρια που έκανε «καθαρή» διαδρομή, καθώς η δύσκολη πίστα στη Σλοβενία ​​έκανε δύσκολη την αποφυγή λαθών.

«Χθες ήταν πολύ δύσκολο για μένα, ήταν ένας από τους πιο δύσκολους αγώνες που έχω κάνει ποτέ», δήλωσε η Σάτιλα. Και πρόσθεσε: «Είχα μεγάλο πρόβλημα για να ξεπεράσω, αλλά είχα τη σημερινή κούρσα και προσπάθησα να κρατήσω τη συγκέντρωσή μου και να ξεκουραστώ. Το να κατακτήσω ένα χρυσό μετάλλιο, στο Παγκόσμιο Κύπελλο είναι σημαντικό για μένα. Ο τελικός είναι πάντα δύσκολος. Σήμερα προσπάθησα να παραμείνω συγκεντρωμένη και να κάνω τα πάντα καλά. Δεν συνέβη, αλλά κατέκτησα ένα χρυσό μετάλλιο και θα προσπαθήσω να βελτιωθώ ακόμη περισσότερο στο επόμενο».

Ο Μπόζιτς δίνει τη «μάχη» του με τους συναθλητές του ​​για μια θέση ,ε τη Σλοβενία, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, χρόνου. Αλλά ο 29χρονος έδειξε να πιέζεται λίγο, αλλά τερμάτισε σε 1: 18.17 χωρίς λάθη στον τελικό της C1. Ήταν 1,64 μπροστά από τον Γάλλο Νικολά Ζεστέν, με ακόμη έναν άλλο Γάλλο – τον 19χρονο Ζιλ Μπερναντέτ – να ολοκληρώνει τις θέσεις στο βάθρο.

«Είναι πραγματικά ωραίο να κάνω, επιτέλους, μια καλή διαδρομή εδώ στο Τάσεν» δήλωσε ο Μπόζιτς. Και συμπλήρωσε: «Ήμουν χαρούμενος που είχαμε πολλούς αγώνες εδώ στο Τάσεν και στη Σλοβενία, αλλά δεν περίμενα κάτι τέτοιο φέτος. Είναι καλό να κερδίζεις πάντα πριν από την Ολυμπιακή σεζόν. Του χρόνου θα είναι μια διαφορετική εποχή. Πρέπει να προετοιμαστώ καλά για την Ολυμπιακή πρόκριση».

Αυτή ήταν η πρώτη διοργάνωση του ICF Σλάλομ για το 2020 λόγω της πανδημίας του κορονοϊού. Ένα δεύτερο σκέλος του Παγκοσμίου Κυπέλλου έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί, από τις 6 έως τις 8 Νοεμβρίου στο Πάου της Γαλλίας.

SPORTS3.GR

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics