Breaking News
19 Μαρτίου 2021

Αίτημα για να αγωνιστεί με μαύρα περιβραχιόνια σε ένδειξη πένθους για τον τραγικό χαμό του μικρού Ζαχαρία κατέθεσε ο ΟΦΗ.

 

Ο θάνατος του μικρού Ζαχαρία έχει συγκλονίσει ολόκληρη την Ελλάδα.

Πριν από λίγη ώρα ο ΟΦΗ κατέθεσε αίτημα στη Super League, προκειμένου να αγωνιστεί με μαύρα περιβραχιόνια το Σάββατο (20/3) στην αναμέτρηση με τον Βόλο για τα play out, θέλοντας να εκφράσει τη θλίψη του, αλλά και να τιμήσει τη μνήμη του μικρού Ζαχαρία.

Το αγοράκι, ηλικίας τριών ετών, που νοσηλευόταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του ΠΑΓΝΗ έφυγε από τη ζωή τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής βυθίζοντας στο πένθος ολόκληρη την Ελλάδα.

Η κρητική ομάδα πριν το αίτημα να αγωνιστεί με μαύρα περιβραχιόνια κόντρα στον Βόλο είχε συλλυπηθεί την οικογένεια του μικρού Ζαχαρία και μέσω των social media.

onsports.gr
Διαβάστε επίσης:

Τοξοβολία: Τα σωματεία με δικαίωμα ψήφου

Ποιον επέλεξε η Κίνηση Φίλων Ιστιοπλοΐας για την ΕΟΕ

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics