Breaking News
01 Αυγούστου 2016

Σε μία περίεργη... αποκάλυψη προχώρησε μία πρώην Playmate από το Περού, η οποία ομολόγησε ότι έχει κάνει σεξ με τον Μέσι, αλλά τόνισε ότι ήταν λες και έκανε σεξ με... πτώμα!


Η Χοάνα Γκονσάλες φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Η στιγμή της Αλήθειας» (σ.σ. είχε περάσει και από την Ελλάδα πριν χρόνια με παρουσιάστρια την Ευγενία Μανωλίδου), και αποκάλυψε ότι πέρασε μία «καυτή» βραδιά με τον Μέσι, χωρίς να αποκαλύπτει το πότε!


Δείτε τι ακριβώς είπε η Περουβιανή καλλονή για την «καυτή» συνεύρεση με τον αστέρα της Μπαρτσελόνα:

«Ένας άνθρωπος της ασφάλειάς του (σ.σ. του Μέσι) ήρθε και μου είπε πως θέλει να με γνωρίσει ένα σημαντικό πρόσωπο. Είχα μεγάλη περιέργεια και μόλις είδα τον Μέσι, που ήταν από τα ινδάλματα μου, έπαθα πλάκα. Αμέσως πρόσεξα πως ήταν πολύ ντροπαλός γιατί συνέβη πριν από πολλά χρόνια. Μου μιλούσε για το Σάντα Φε και δεν θυμάμαι αν μου απάντησε για το αν είχε κοπέλα ή όχι. Στη συνέχεια πήγαμε στο σπίτι του στο Πουέρτο Μαδέρο. Εκεί περίμενα περισσότερη... προσπάθεια από εκείνον. Από κάποια φάση και μετά ένοιωσα σα να κάνω σεξ με ένα πτώμα!».

Ακολούθησε το SDNA στο Twitter και ενημερώσου πρώτα από όλους!


Δείτε μερικές «καυτές» φωτογραφίες της Χοάνα, και σκεφτείτε τι θα κάνατε αν... ήσασταν στη θέση του Μέσι, αν βέβαια ισχύουν οι ισχυρισμοί του σέξι μοντέλου.

Για την... εγκυρότητα, πάντως, των λεγόμενων της Χοάνα, ας λάβουμε υπόψιν ότι είχε πρωταγωνιστήσει σε sextape στο παρελθόν!

sdna.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics