Breaking News
07 Αυγούστου 2016

Όπως μεταδίδουν τα ΜΜΕ στη Νότια Αφρική, ο Όσκαρ ΠΙστόριους έκανε απόπειρα να αυτοκτονήσει στην φυλακή στην οποία βρίσκεται.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα σχετικά ρεπορτάζ, ο παραολυμπιονίκυς, ο οποίος εκτίει ποινή έξι ετών για την δολοφονία της συντρόφου του, έχει μεταφερθεί σε νοσοκομείο και δεν φαίνεται να κινδυνεύει η ζωή του.


Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στους καρπούς τους είχε σημάδια που αποδεικνύουν ότι προσπάθησε να κόψει τις φλέβες του, ενώ στην έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο κελί του βρέθηκαν μαχαίρια.

Ακολούθησε το SDNA στο Facebook και ενημερώσου πρώτα από όλους!

Οι γιατροί αντιμετώπισαν τα τραύματά του και ο παραολυμπιονίκης επέστρεψε στο κελί του, ενώ οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι στην φυλακή της Πρετόρια δηλώνουν άγνοια για το πως βρήκε τα μαχαίρια ο Πιστόριους. Όταν, μάλιστα, τον ρώτησαν πως τραυματίστηκε, αυτός τους απάντησε ότι έπεσε από το κρεβάτι του.

Στις 14 Φεβρουαρίου 2013 o Όσκαρ Πιστόριους συνελήφθη στη Πρετόρια για το φόνο της συντρόφου του, Ρίβα Στέενκαμπ, την οποία πυροβόλησε και σκότωσε ισχυριζόμενος ότι την πέρασε για για διαρρήκτη, στις 4 μετά τα μεσάνυχτα στο σπίτι του στο Silver Lake. Στη δίκη που ακολούθησε ο Νοτιοαφρικανός κατηγορήθηκε για φόνο εκ προμελέτης και τελικά καταδικάστηκε οριστικά πριν από μερικούς μήνες σε εξαετή φυλάκιση.

sdna.gr

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics