Breaking News
13 Αυγούστου 2016

Γνωρίζατε ότι το πρώτο άθλημα που ακολούθησε η Αννα Κορακάκη στη ζωή της δεν ήταν η σκοποβολή;

Κάπου ανάμεσα στις πέτρες και στα... μπάζα της γκρεμισμένης πλέον παράγκας-σκοπευτήριο στη Δράμα, στα σκαλοπάτια του βάθρου και της "γαλανόλευκης" στον ψηλότερο ιστό του Ρίο, στα σχολικά χρόνια της Κορακάκη και στις αναμνήσεις του πρώην τεχνικού του Ερμή Δράμας, Χρήστου Ηλιόπουλου, το Volleyplanet φέρνει στο φως το μικρό... βολεϊκό παρελθόν της Ελληνίδας Ολυμπιονίκη.

Χάρις στον άθλο της στην σκοποβολή η 20χρονη Άννα έφτασε στον κολοφώνα της παγκόσμιας αθλητικής δόξας και μέσα από τη λάμψη των δύο μεταλλίων της κατάφερε να «φωτίσει» ξανά τα χαμόγελα όλων των Ελλήνων, που εδώ και μερικά χρόνια, μοιάζουν σα να σταμάτησαν να πιστεύουν σε Θαύματα!

Διαβάστε αναλυτικά και δείτε φωτογραφίες και βίντεο στο www.volleyplanet.gr.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics