Breaking News
-->

Ήρθε το Dacia Duster και με κινητήρα βενζίνης 1.3 lt

10 Μαΐου 2019

Το πιο εμπορικό μοντέλο της Dacia, το Duster, το οποίο είναι πρώτο SUV σε πωλήσεις λιανικής στην ευρωπαϊκή αγορά, ήρθε κορυφαία απόδοση 130 και 150 ίππων και τιμή από 15.980 ευρώ.



Αναμφίβολα στη δεύτερη γενιά του, προσφέρει πολλά παραπάνω σε επίπεδο εξοπλισμού, ηχομόνωσης και δυνατοτήτων, καθώς η μεγάλη απόσταση από το έδαφος και το κορυφαίο σύστημα τετρακίνησης, εξασφαλίζουν απρόσκοπτη πρόσβαση σε ποικιλία εδαφών.

Το Duster, πλέον, είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα και με τον νέο turbo κινητήρα βενζίνης Energy 1.3 TCe, που αποδίδει 130 και 150 ίππους, στις δύο εκδόσεις, με κορυφαία ροπή 240 ή 250 Nm, ανάλογα την έκδοση, αλλά και χαμηλές τιμές μέσης κατανάλωσης από 6,0 έως 6,4 λίτρα/100 χλμ., ενώ αναπτύσσει τελική ταχύτητα 200 χλμ./ώρα στην έκδοση 150 hp. Ο κινητήρας προσφέρεται τόσο στην δικίνητη όσο και στην τετρακίνητη έκδοση.

O νέος κινητήρας, κάνει χρήση του Συστήματος Διπλού Μεταβλητού Χρονισμού (Dual Variable Timing Camshaft). Η εν λόγω τεχνολογία μεταβάλλει διαρκώς την χρονική στιγμή ανοίγματος των βαλβίδων εισαγωγής και εξαγωγής ανάλογα με τις στροφές και το φορτίο του κινητήρα. Το αποτέλεσμα είναι αυξημένη ροπή στις χαμηλές στροφές και πιο επίπεδη καμπύλη ροπής έως τις υψηλές με σημαντικά οφέλη για τον οδηγό σε οδηγική απόλαυση και άνεση, ενώ εγγυάται και άριστη ανταπόκριση στις μεσαίες.

Παράλληλα, ο κινητήρας Energy 1.3 TCe εξοπλίζεται με φίλτρο κατακράτησης μικροσωματιδίων (Gasoline Particulate Filter), ένα τεχνικό γνώρισμα κυρίως των κινητήρων πετρελαίου, εξασφαλίζοντας έτσι ιδιαίτερα "καθαρές" εκπομπές ρύπων.

O εξοπλισμός του Dacia DUSTER 1.3 TCe παραμένει πλήρης από την έκδοση Sportive, με Συστήματα Hill Start Assist & Hill Descent Control (4x4), φώτα ημέρας LED και προβολείς ομίχλης, μπάρες οροφής και ζάντες αλουμινίου 16’’, αισθητήρες φωτεινότητας, 6 αερόσακους, air condition, ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός & πίσω, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενους και θερμαινόμενους καθρέπτες, σύστημα πολυμέσων Media Nav Evo (με οθόνης αφής 7 ιντσών και ελληνικούς χάρτες πλοήγησης), δερμάτινο τιμόνι και λεβιέ ταχυτήτων. Στην κορυφαία έκδοση Prestige, υπάρχει Σύστημα Multi-view camera, με τέσσερις κάμερες θέασης, αλλά και με το Σύστημα Blind Spot Warning για έλεγχο του τυφλού σημείου κατά τους ελιγμούς ανάμεσα στις λωρίδες κυκλοφορίας.

Οι τιμές ξεκινούν από 15.980€, με 5 Χρόνια Εργοστασιακή Εγγύηση και 3 Χρόνια Οδική Βοήθεια. Εξάλλου, προσφέρεται και ο κινητήρας πετρελαίου 1.5 Blue dCi 115hp, τόσο σε δικίνητες όσο και σε τετρακίνητες εκδόσεις…

www.driveandtravel.gr

sport24.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics