Breaking News
28 Ιανουαρίου 2022

Την Παρασκευή 28 Ιανουαρίου και ώρα 14:00 θα ανοίξουν οι εγγραφές για τον φετινό Ημιμαραθώνιο της Αθήνας. Η διοργάνωση θα γίνει 20 Μαρτίου.

 

Ο ΣΕΓΑΣ και ο Δήμος Αθηναίων/ΟΠΑΝΔΑ ανακοίνωσαν την Πέμπτη το άνοιγμα των εγγραφών.

Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος για την Κυριακή 20 Μαρτίου 2022. Διεξάγεται με τη συνεργασία της Περιφέρειας Αττικής και χορηγό την ERGO ασφαλιστική.

Οι εγγραφές θα πραγματοποιούνται αποκλειστικά μέσω της ιστοσελίδας της διοργάνωσης (www.athinahalfmarathon.gr).

Θα εφαρμοστούν οι οδηγίες του ΕΟΔΥ με την τήρηση του υγειονομικού πρωτοκόλλου διεξαγωγής αγώνων δρόμου εκτός σταδίου του ΣΕΓΑΣ σε συνεργασία με τη ΓΓΑ.

Στα πλαίσια αυτά οι δρομείς πρέπει να έχουν σε ισχύ, έγκυρο πιστοποιητικό εμβολιασμού. Επίσης, οι έχοντες πιστοποιητικό ανάρρωσης Covid-19 έως και την ημέρα του αγώνα.

Παράλληλα με τον 10ο Ημιμαραθώνιο της Αθήνας θα γίνουν 5χλμ.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ομοσπονδίας Στίβου. Η διοργάνωση του Ημιμαραθωνίου θα γίνει σε block των 500μ. με εκκίνηση στις 08:30.

Στα 5χλμ. θα γίνουν αγώνας Α και αγώνας Β. Στις 11:45 θα δοθεί η εκκίνηση στον αγώνα Α και στις 12:45 στον αγώνα Β, σε block των 500 ατόμων αντίστοιχα.

Δεν θα διεξαχθεί αγώνας δρόμου 3χλμ. και αγώνας δρόμου παιδιών και ΑμεΑ 1.000μ.

Ν’ αναφέρουμε ότι πέρσι ο αγώνας που ήταν να γίνει την άνοιξη αναβλήθηκε λόγω της πανδημίας και της απόφασης της Πολιτείας. Πραγματοποιήθηκε τον Σεπτέμβριο. Στον 9ο Ημιμαραθώνιο της Αθήνας νικητές ήταν ο Παναγιώτης Καραΐσκος και η Κατερίνα Ασημακοπούλου.

stivostime.gr
Διαβάστε επίσης:

 Ο καιρός σήμερα 28/01/2022[vid]

 

 

 

Οι δηλώσεις στη WEB TV της ΕΦΟΕπΑ για τον μεγάλο αγώνα Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού στην Α1 γυναικών [vid]

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics