Breaking News
16 Δεκεμβρίου 2017

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας μας για την αυριανή (17/12 – 15:00) αναμέτρηση κόντρα στον Απόλλων Πόντου που θα διεξαχθεί στο Παγκρήτιο στάδιο στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League.

 

Οι παίκτες μας γυμνάστηκαν το πρωί κάτω από τις οδηγίες του Τάκη Γκώνια και των συνεργατών του δείχνοντας έτοιμοι για την αυριανή «μάχη» όπου η νίκη είναι μονόδρομος. Οσον αφορά τα προβλήματα, δυο θα είναι και πάλι οι απουσίες και ο λόγος για τους Μπουρσέλη και Λαμπάκη.

Ο τεχνικός της ομάδας όπως σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι έτσι και σ αυτό απέναντι στον Απόλλων Πόντου δεν ανακοίνωσε αποστολή. Κάλεσε όλους τους παίκτες του το πρωί σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης όπου θα γίνει η τελευταία ανάλυση του αντιπάλου μέσα από προβολή βίντεο και εν συνεχεία θα ακολουθήσει γεύμα. Η 18αδα θα ανακοινωθεί δυο περίπου ώρες πριν τον αγώνα.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics